SENEST SET
FAVORITTER

Morbærvænget 18, 3600 Frederikssund

Stor grund til projektboliger

1,-
0,00 %
Pris i kr. - Udbud/licitation Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 70 23 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 12-8117

 

I udkanten af Store Rørbæk finder vi en fin og stor grund, hvor der kan opføres enfamileshuse eller dobbelthuse på den 7.450 kvadratmeter store grund. Grunde til enfamilieshuse skal udstykkes med en størrelse på min 700 m2 og grunde til dobbelthuse med min 600 m2 pr. bolig. Der må bygges i højest 1 1/2 etager med en højde på max 8,5 m og en bebyggelsesprocent på 25.

Der skal udarbejdes ny Lokalplan for området i samarbejde med Frederikssund kommune.

Blot 5 kilometer fra grunden ligger den lidt større stationsby Ølstykke, som er særligt kendt for hesteopdræt og stutteri. Fra Ølstykke station kan man komme let med S-toget ind til Københavns hovedbanegård på 43 minutter. Man kan også vælge at tage bilen ind til byen, som er placeret blot 35 kilometer derfra, og som man kan komme til enten via landevejen eller Hillerødmotorvejen.

Ølstykke er en rigtig god by, som har det hele. Her finder vi gode skoler, fine indkøbsmuligheder, flere forskellige butikker og meget mere. Det er den helt perfekt beliggenhed for jer, der drømmer om at bo i et roligt område med plads til familielivet, dog stadig placeret tæt på København.

Ejendommen udbydes efter reglerne i Lov om kommunernes styrelse § 68 og Bekendtgørelse nr. 799 af den 24. juni 2011 om offentligt udbud ved salg af kommunens henholdsvis regionens faste ejendomme.

Budfrist fredag den 01.04.2019, kl. 12.00.

Henvendelse om udbudsmateriale og udbudsvilkår rettes til place2live Erhverv.

Købstilbud skal være skriftligt og angive et fast beløb samt købers fremtidige anvendelse af ejendommen. Tilbud skal angives på den af place2live Erhverv udarbejdede købsaftale og afleveres / fremsendes sammen med behørig billedlegitimation i lukket kuvert til place2live Erhverv, Københavnsvej 2-4, 3400 Hillerød, mrk. "Morbærvænget, 3600 Frederikssund".

Afgivne købstilbud skal være gældende 6 uger fra udbudsfristens udløb.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
0,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
0,-
Årlige driftsudgifter kr.
9.683,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-
Pris i kr.
1,-
Afkast %
0,00 %
Kr./m²
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
0 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
7450 m²

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere