SENEST SET
FAVORITTER

Hovedgaden 88, 4050 Skibby

Mulighedsrig ejendom i Skibby

3.545.000,-
-0,74 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7025 XX XX Se nummer
E-mail xx@minbolighandel.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: CW0E2485

Kombineret privat og erhverv i Skibby - flot lejlighed på 182m2 og autoværksted på 240m2

Slip drømmene fri i denne store ejendom, der i dag har autoværksted i stueplan. Der er dog ingen restriktioner på erhvervsdelen, så I kan skabe lige det sted, I ønsker. Eksempelvis kan I inddrage det til beboelse og lave ét stort hus eller måske en lejlighed mere. Omvendt kan I selvfølgelig også fortsætte med et væld af erhvervstyper, hvis dét er drømmen.

Ejendommen er renoveret i 2021, hvor der blandt andet er istandsat et badeværelse, skiftet gulve i flere rum samt opsat væv og malet flere steder.

I skal starte med at se den nuværende beboelse, der byder på et skønt blikfang i stuen - nemlig det store vinduesparti. Her strækker ruderne sig højt og bredt, og med orientering mod vest kan I slutte dagene af med et fantastisk syn af solnedgangen. Rummet har en flot størrelse med mange indretningsløsninger, og en dobbeltdør skaber forbindelse til køkkenet. Sidstnævnte er ligeledes rummeligt, så I kan være flere om madlavningen. Ydermere vil I sætte pris på viktualierummet.

I kan se frem til hele fire værelser, og ét af disse har badeværelse en suite. Hertil kommer et badeværelse mere og et bryggers.

For nuværende er stueplanet indrettet med erhvervsdelen, der rummer et stort værksted, disponible rum, lager og kontor samt et køkken og et badeværelse. Kort sagt står mulighederne i kø.

I vil elske sommeren på terrassen, der gøres ekstra hyggelig af den lille havedam med vandløb. Det prægtige kirsebærtræ bibringer en helt særlig charme, når det blomstrer.

Glæd jer til at udforske nærmiljøet, der blandt andet byder på idrætspladsen i kort afstand fra hoveddøren. I kan naturligvis også forsøde fritiden med en tur i det fri, hvor Roskilde Fjord dukker op i cykelafstand. Endelig tilgodeses I i hverdagen med gåafstand til indkøb, dagtilbud og skole.

Ring til Christian på 30502359 og hør nærmere.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
0,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
0,-
Årlige driftsudgifter kr.
25.711,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
71,-
Pris i kr.
3.545.000,-
Afkast %
-0,74 %
Kr./m²
9.739,-

Lokalet

Etage areal
364 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
705 m²

Faciliteter

Badeværelse
Køkken
Lager
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
NORDSJÆLLAND / Boligudlejning / - Maj2023

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere