SENEST SET
FAVORITTER

Kalvøvej 10A, 3600 Frederikssund

Investeringsejendom i Frederikssund

2.995.000,-
2,23 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 70 23 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 12-8169

Investeringsejendom med stort potentiale

Hvis du er på udkig efter en god investeringsmulighed, så skal du spidse ører nu. På Kalvøvej 10A+B udbyder vi nemlig nu denne mulighedsrige ejendom, der er ideel for investoren, som søger en ejendom til boligudlejning helt centralt i Frederikssund.

Denne ejendom er opført i 1907, og den råder sammenlagt over 373 kvadratmeter bolig. Bygningen trænger ude såvel som inde til en kærlig hånd, men den har stort potentiale ? og med en istandsættelse kan den forvandles til attraktive boliger, som der vil være rift om at få lov til at leje.

Ejendommen har en utrolig attraktiv placering lige i hjertet af Frederikssund. Med denne beliggenhed har man alle byens faciliteter indenfor rækkevidde, og samtidig ligger det maritime havnemiljø få hundrede meter væk. Føtex ligger kun 150 meter væk, Sillebroen Shopping ligger 450 meter væk og i samme afstand ligger resten af midtbyen.

Fra Frederikssund Station er byens beboere forbundet med S-togets C- og H-linje, som kører mod henholdsvis Klampenborg og Østerbro, og en anden fordel ved denne placering er den nemme og hurtige adgang til motorvejen. Frederikssund huser naturligvis også dagsinstitutioner, skoler, gymnasium og fritidsaktiviteter, og som prikken over i?et omkranses byen af naturskønne arealer.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
184.536,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
747,-
Årlige driftsudgifter kr.
116.930,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
473,-
Pris i kr.
2.995.000,-
Afkast %
2,23 %
Kr./m²
12.126,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
247 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
861 m²

MARKEDSINDEX

NORDSJÆLLAND / Boligudlejning / - Okt2019

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere