SENEST SET
FAVORITTER

Havnegade 7, 3600 Frederikssund

Investeringsejendom i Frederikssund

9.500.000,-
4,19 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 12-9047

Investeringsejendom på en central placering i Frederikssund

Helt centralt i Frederikssund tæt på både bylivet og havnen udbydes dette mulighedsrige kombinerede erhverv og bolig. Det er en super fin og velholdt ejendom, der på nuværende tidspunkt er opdelt til kontor i én ende og bolig i den anden; men der er mange gode muligheder for den fremtidige udnyttelse, hvorfor den egner sig perfekt til investeringsejendom.

Den gedigne bygning præsenterer sig med et minimalistisk udtryk i form af en hvidmalet facade, som prydes af sortrammede vinduer. Der er tale om en yderst velholdt ejendom, der ikke kræver ydre vedligeholdelse efter overtagelse; og indendørs venter desuden mange gode kvadratmeter, der fordeler sig på erhverv og bolig. Som planløsningen ser ud nu, får I glæde af hele fem kontorrum, et køkken og et gæstetoilet i erhvervsdelen, hvortil boligen kommer med to værelser, tre stuer, et køkken, et badeværelse og et gæstetoilet fordelt på to plan. Der er dog gode muligheder for at foretage ændringer alt efter ønsker og behov, hvor den mest nærliggende idé er at udvikle kontorlokalerne til bolig, således status ændres til ejerlejligheder, som senere kan sælges for profit. Det er dog blot en mulighed ud af mange, som denne skønne ejendom rummer, og det kan nemt tilpasses efter jeres egne visioner og drømme.

Selve beliggenheden er perfekt, da ejendommen placerer sig helt centralt i Frederikssund med nem adgang til både bylivet med gode indkøbsmuligheder samt havnemiljøet, som I ligeledes får et flot kig til fra bygningen. Der er desuden nem adgang til matriklen, hvortil de syv parkeringspladser sørger for, at bilen også har et sted at stå, når den ikke længere er i brug.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
510.800,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
844,-
Årlige driftsudgifter kr.
113.169,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
187,-
Pris i kr.
9.500.000,-
Afkast %
4,19 %
Kr./m²
15.702,-

Lokalet

Etage areal
605 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
550 m²

Faciliteter

Badeværelse
Gæstetoilet
Parkeringsplads
Køkken
Kontor

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere