SENEST SET
FAVORITTER

Brønsholmvej 27A, 2980 Kokkedal

Landejendom med mange muligheder

8.500.000,-
4,94 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4826 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 342345467

Stenagergård beliggende i landlige omgivelser og med mange muligheder

Tidligere landejendom, Stenagergård, med stuehus og tilhørende driftsbygninger oprindeligt opført i 1939 og senere ombygget og opdelt i flere bolig og erhvervsenheder. Køber får her mulighed for at sætte sit eget præg på ejendommens arealer bortset fra et erhvervslejemål som er udlejet til et handelsfirma samt én bolig som er udlejet.
I forbindelse med salget af ejendommen fraflytter nuværende ejere deres boliger hvorefter fritliggende hovedhus samt to boliger vil være til købers disposition.

Ejendommen vil være velegnet til den selvstændige erhvervsdrivende eller håndværkeren der har brug for mange m² til drift/opbevaring og en tilhørende bolig eller til den kreative virksomhed som har brug for vide rammer og samtidig kan bo tæt på firmaet og udleje restarealet til boliger. Endelig henvender ejendommen sig til udvikleren der ser muligheder i at færdiggøre de arbejder nuværende ejer har gennemført og modernisere de lediggjorte boliger og derved optimere ejendommens samlede lejepotentiale.

Udover Brønsholmvej 27 med tilhørende bygninger hører der ligeledes en selvstændig matrikel 9m beliggende ud til Fredensborg Kongevej. Denne matrikel har et grundareal på 18.015 m² og er beliggende ud til motorvejsafkørslen og vil derfor ikke være egnet til udstykning af huse eller anden beboelse. Grunden er omfattet af nuværende kommuneplaner, som ikke ligger op til udnyttelse af matrikel 9m. Der foreligger ikke en egentlig lokalplan, som giver mulighed for udstykning.

Bygning 1 fungerer som stue/hovedhuset og indeholder i alt 144 m² fordelt på 1½ plan. Huset har gennemgået en løbende vedligeholdelse. Boligen indeholder i alt 1 køkken alrum, 2 badeværelser, en rummelig stue samt 4 soveværelser. Derudover en mindre kælder med dykpumpe.

Bygning 2 består af 2 boligenheder fordelt på 1½ plan, boligerne er etableret ud fra den oprindelige staldbygning, Begge lejligheder er renoveret i gedigne materialer og fremstår i god stand.

Bygning 3 består af erhvervslejemål samt en enkelt boligenhed. Erhvervslejemålet er for nylig sat i god stand i forbindelse med indflytning af erhvervslejer. Lejemålet indeholder selvstændig indgang, højloftet lager med varesluse og rulleport samt et mindre kontor og toilet. Boligen beliggende i 27B, fremstår i en u moderniseret stand og er indrettet i 1 ½ plan med indgang fra gården til entre, køkkenalrum, kontor samt et badeværelse. På tagetagen er der opholdsstue med loft til kip og flot lysindfald fra ovenlysvinduerne samt soveværelse.

Bygning 5 er en uisoleret maskinhal på 128 m² opført 2001 med ståldragere beklædt med stålprofilplader og loft til kip beklædt med stålprofiltagplader og grusbelagte gulve.

Ejendommen er beliggende med nem adgang til Helsingørs motorvejen og der er her fra ikke langt til Kokkedal eller Hørsholm. Derudover attraktiv kort afstand til Helsingør by samt under 30 min. til Østerbro.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
531.600,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
595,-
Årlige driftsudgifter kr.
114.806,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
129,-
Pris i kr.
8.500.000,-
Afkast %
4,94 %
Kr./m²
9.518,-

Lokalet

Etage areal
893 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
24262 m²

Faciliteter

Badeværelse
Toilet
Kælder
Opholdsstue
Køkken
Lager
Kontor

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere