SENEST SET
FAVORITTER

Egedal Centret 34, 3660 Stenløse

Erhvervsmål med central beliggenhed

7.700.000,-
5,93 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 12-8574

Lyst og indbydende erhvervsmål med central beliggenhed

Lad dit erhvervseventyr tage sit startskud på Egedal Centret 34, hvor du nu får mulighed for at overtage nøglerne til en fantastisk butik, der rejser sig i to etager og byder på et hav af muligheder og store lokaler, hvorfor kun fantasien sætter grænser for, hvad du end måtte drømme om at få ført ud i livet.

Her er i sandhed tale om bycentrets bedste beliggenhed, da denne attraktive placering garanterer, at kunderne ikke kan gå forbi din butiksfacade uden at stoppe ved de kæmpemæssige panoramavinduer fra gulv til loft, der vender ud mod vejen og kigge indenfor.

Samtlige lokaler er i god stand og i øjeblikket benyttes erhvervsmålet af Danske Bank. Lokalerne giver dig et samlet råderum over intet mindre end 580 kvadratmeter, hvor kælderplanen udspiller sig ved en gang, diverse disponible rum samt et ventilationsrum.

Stueetagen byder kunderne indenfor i den rummelig entré, hvor indretningen bærer præg af et åbent kontormiljø med gode skrivebordspladser og med mulighed for at etablere afskærmning til separate kontorer.

Førstesalen viser sig ved endnu en entré, et stort pauserum, otte wc?er, hvortil der er fire toiletter, et disponibelt rum, syv gode kontorer samt en sydvendt altan. Denne butik er særligt interessant som investeringsejendom, da mulighederne er mange for, hvem end, der ender med at blive den heldige overtager af disse lokaler.

Som sagt er beliggenheden uden sidestykke med blandt andet Stenløse Station blot 5 minutters gågang væk samt gode busforbindelser i nærområdet. Bycentret er meget populært, da det ligger i hjertet af Stenløse og byder på mere end 70 forskellige butikker, hvilket sikrer levende byliv omkring lige netop din butik.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
579.668,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
999,-
Årlige driftsudgifter kr.
111.061,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
191,-
Pris i kr.
7.700.000,-
Afkast %
5,93 %
Kr./m²
13.276,-

Lokalet

Etage areal
580 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
561 m²

Faciliteter

Altan
Toiletter
Kontor

MARKEDSINDEX

NORDSJÆLLAND / Kontor / - Aug2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere