SENEST SET
FAVORITTER

Gislumvej 3, 9600 Aars

God investeringsmulighed, der kan give afkast langt ud i

800.000,-
4,91 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9810 XX XX Se nummer
E-mail xx@johnfrandsen.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: AE34470000021

Det hyggelige, hvide hus på Gislumvej tilbyder en fordelagtig planløsning og en super beliggenhed, der vil tiltrække mange

Villa med mange muligheder og central beliggenhed i Aars
 
Denne ejendom kan købes samlet med ejendommen beliggende på Søndergade 1, 9600 Aars.
 
I henhold til lokalplan for området må grunden bebygges med 250% svarende til 572 etagemeter, byggemulighed.
 
Vi har nu fornøjelsen af at præsentere en god investeringsmulighed, der kan give afkast langt ud i fremtiden.
Ejendommen på Gislumvej tilbyder en fordelagtig planløsning og en super beliggenhed, der vil tiltrække mange interesserede, og med en kærlig hånd kan denne bolig blive et yderst konkurrencedygtigt lejemål og et potentielt fremtidigt hjem for køber selv.
 
Villaen fordeler sine 113 kvadratmeter over to plan, hvor stueetagen udgør et skønt og rummeligt fællesareal og førstesalen giver hjemmets beboere et privat sted at trække sig tilbage. I stueplan er der prioriteret plads til et så ofte eftertragtet køkken-alrum, hvor det veludstyrede og funktionelle køkken har åbent udsyn til spiseområdet, som yderligere er åbnet op mod stuen. Herudover er der etableret en stor entré, et badeværelse og et bryggers med vaskefaciliteter. Fra bryggerset er der trappeopgang til overetagen, hvor man finder to gode værelser og en møblerbar og anvendelig repos. Ejendommen er dertil tilknyttet en gårdhave med bede og god plads til at indrette havemøbler.
 
Boligen ligger på en solbeskinnet hjørnegrund i et kvarter, der er præget af ældre huse og rolige veje. Den centrale beliggenhed er særligt attraktiv med kort gåafstand til diverse dagligvarebutikker samt til Aars Busterminal, hvorfra man nemt kan komme rundt i området. Aars befinder sig praktisk mellem flere større byer og ligger blandt andet 43 kilometer fra Aalborg, 44 kilometer fra Viborg, 28 kilometer fra Hobro og med gode forbindelser ud til resten af region Nordjylland. Boligen kan derfor tiltrække et væld af lejere, lokale såvel som pendlere, og er den perfekte base for alle dem, som er tiltrukket af den hyggelige atmosfære og det stille liv i Aars, men som samtidig ønsker nem adgang til de større byer.
 
Her er altså en bolig, som giver et super grundlag for en lukrativ forretning, og hvor der er masser af mulighed for, at køber kan præge boligen, som det passer netop dem.
 
Kontakt os gerne for mere information og en eventuel fremvisning.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
58.800,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
520,-
Årlige driftsudgifter kr.
19.939,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
176,-
Pris i kr.
800.000,-
Afkast %
4,91 %
Kr./m²
7.080,-

Lokalet

Etage areal
113 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
229 m²

Faciliteter

Badeværelse
Fællesareal
Gårdhave
Køkken

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
NORDJYLLAND / Boligudlejning / - Aug2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere