SENEST SET
FAVORITTER

Nørregade 2, 9640 Farsø

Butikslokale og boligudlejning

2.850.000,-
6,71 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7020 XX XX Se nummer
E-mail xx@mailreal.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 46600693

Centralt beliggende byejendom

Mere central placering i Farsø by findes ikke og dermed er eksponeringsmulighederne rigtig gode i denne markant beliggende byejendom i Farsø.

Ejendommen rummer i dag Tøjeksperten i hele stueplan og på 1. salen, hvor der er beboelse, er der i dag indrettet 3 klubværelser, som alle er lejet ud og hvor der iøvrigt aldrig er tomgang.

For den rette køber vil der også være mulighed for at overtage den eksisterende virksomhed Tøjeksperten - evt. som løbende generationsskifte i en mellem parterne nærmere aftalt periode, hvor der vil kunne ske oplæring sted. Alternativt vil der ved salg af ejendommen blive etableret lejekontrakt mellem køber og sælger af ejendommen på sædvanlige lejevilkår og efter nærmere aftale. Kontakt ejendomsmægleren for nærmere informationer herom og for den seriøse køber vil der også kunne udleveres driftstal og andre relevante informationer.

Ejendommens arealer består af 525 m2 erhvervsarel fordelt på stort butiks/salgslokale med dertilhørende velfærdsfaciliteter, kontor, skrædderi mv., rummeligt kælderareal til lager/opmagasinering samt 135 m2 beboelse på ejendommens 1. sal, som i dag er indrettet med 3 klubværelser med fælles køkken og bad. Hertil kommer gode parkeringsarealer lige udenfor ejendommen.

Ejendommen vil evt. kunne opdeles i flere og mindre lejemål, ligesom beboelsen vil kunne ændres og udvides alt efter behov.

Kontakt ejendomsmægleren for yderligere oplysninger hvad enten interessen er for ejendommen og bestående forretning eller ejendommen alene.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
269.500,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
408,-
Årlige driftsudgifter kr.
68.582,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
104,-
Pris i kr.
2.850.000,-
Afkast %
6,71 %
Kr./m²
4.318,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
660 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
786 m²

Faciliteter

Bad
Parkeringsareal
Køkken
Lager
Kontor
+Mere

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK