SENEST SET
FAVORITTER

Fabriksvej 20, 9550 Mariager

STORE ERHVERVSBYGNINGER MED LAGERPLADS OG GODE

3.495.000,-
-2,22 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8870 XX XX Se nummer
E-mail xx@johnfrandsen.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: RE33020000072

STORE ERHVERVSBYGNINGER MED LAGERPLADS OG GODE KONTORFORHOLD STORE ERHVERVSBYGNINGER MED LAGERPLADS OG GODE KONTORFORHOLD

STORE ERHVERVSBYGNINGER MED LAGERPLADS OG GODE KONTORFORHOLDVelkommen til Fabriksvej 20, der som adressen antyder, byder på kæmpemæssige fabrikslignende bygninger, som egner sig til forskellige anvendelsesmuligheder og breder sig ud på 1953 kvadratmeter.De store erhvervsbygninger står i rigtig flot stand og præsenterer sig med kæmpemæssige værksteder, der ligger i et åbent arbejdsmiljø samt flere lukkede værksteder og gode depotrum. Denne bygningskonstrukt har gjort plads til kontor for enden af den ene længe, hvor der er fin arbejdsplads til diverse administrative funktioner.De forskellige bygninger ligger i forbindelse af hinanden, og den midterste byder på et fint køkken, der kan fungerer godt som pauserum og dertil findes flere gode depotrum. Første- og andensalen viser sig med altan og er indrettet som udstillingslokaler, hvor det øverste niveau byder på endnu mere opbevaringsplads. Disse lagerbygninger er veloplagte til tømrer, logistik, kontor med lagerplads, hvorfor der er tale om en god investeringsejendom. Her er en utrolig lofthøjde, hvor der er rig mulighed for at huse diverse maskiner, og dermed kan dele af bygningerne inddrages som maskinhal. Der er tilmed gennemgående Troldtekt-lofter i samtlige bygninger, hvorfor der er en rar atmosfære med tilhørende god akustik. Erhvervets beliggenhed er også helt i top – med en placering i et industrikvarter centralt i Assens er der gode forudsætninger for at arbejde i rolige omgivelser tæt på byliv. Placeringen byder på nem adgang til transportmuligheder med kun 2 minutter i bil til Hadsundvej, der fører til både Mariager og Hadsund Syd – samtidigt er der busruter på Storegade, hvilket giver stor mulighed for mobilitet blandt medarbejderne og de besøgende.

Forslag til anvendelse

Lagerbygning
Værksted

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
0,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
0,-
Årlige driftsudgifter kr.
77.715,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
40,-
Pris i kr.
3.495.000,-
Afkast %
-2,22 %
Kr./m²
1.790,-

Lokalet

Etage areal
1953 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
4301 m²

Faciliteter

Altan
Depotrum
Køkken
Kontor

MARKEDSINDEX

NORDJYLLAND / Lager & Produktion / - Dec2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere