SENEST SET
FAVORITTER

Ardenvej 2, 9510 Arden

Velholdt boligudlejnings-/investeringsejendom m/mulighed

1.388.000,-
12,77 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8870 XX XX Se nummer
E-mail xx@johnfrandsen.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: RE33020000258

Velholdt boligudlejnings-/investeringsejendom m/mulighed for 3 lejligheder og højt afkast!

Centralt i Astrup by v/Arden, tæt på friskolen, brugsen og forsamlingshuset/"kroen", ca. 10 minutters rask gang fra Rold Skov og 10 min. rask cykeltur fra badesøen Madam Sø, ligger denne velholdte og mulighedsrige udlejningsejendom. Med et boligareal på 378 kvm fordelt på pt. 2 lejligheder - nemt etableret en 3. lejlighed!, 3 garager og et stort isoleret værksted/garage, samt 120 m2 kælder - byder ejendommen på mange muligheder fra privat udlejning over privat bolig til liberalt erhverv. 
Senest har ejendommen været udlejet til en fond, der drev socialpædagogisk opholdssted. Foruden stor parkering foran ejendommen rummer grunden en stor privat nordvest vendt terrasse med direkte adgang til stue/alrum, en galvaniseret altan i 1. sal samt et mindre drivhus i hjørnet af grunden. Ejendommen er løbende renoveret med nye installationer i form af el, vand, vvs, solceller, varmepumpe samt kloak.
Fra den sydvendte entre fordeler gangen til tre store værelser, stort familiebadeværelse med spa og dobbeltbrus samt til det store 116 m2 stue/alrum (se billed) med pejs og gulvvarme. Midt i huset er en markant vindeltrappe, der forbinder stuelejligheden med den ene kælder og to værelser/stue i 1. sal.I kælderen er der teknikrum, et yderligere badeværelse med brus samt stort billard/aktivitetsrum. Fra stuealrummets køkkenafdeling er der adgang til ungdomsafdelingen (ekstra lejlighed) som rummer to store værelser med hems, mindre køkken/alrum/stue m/udg. til altan/terrasse og badeværelse. Denne afdeling er renoveret i 2018. Der er desuden adgang til huset anden kælder med stort disponibelt rum, et disponibelt værelse samt viktualierum / vaskerum - kælderen indgår ikke i de anslåede 60 m2 bolig til stuelejligheden!.

Forslag til anvendelse

Boligudlejning
Udlejningsejendom

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
216.000,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
571,-
Årlige driftsudgifter kr.
37.413,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
99,-
Pris i kr.
1.388.000,-
Afkast %
12,77 %
Kr./m²
3.672,-

Lokalet

Etage areal
378 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1716 m²

Faciliteter

Altan
Badeværelse
Pejs
Drivhus
Garage
Kælder
Parkering
Terrasse
Viktualierum
Billard
Køkken

Teknik

Gulvvarme
Solceller
Teknikrum

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
NORDJYLLAND / Boligudlejning / - Aug2023

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere