SENEST SET
FAVORITTER

Teglgade 13, 9550 Mariager

Central boligudlejningsejendom i Mariager

1.295.000,-
6,99 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9810 XX XX Se nummer
E-mail xx@johnfrandsen.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: ABB1014

INVESTERINGSEJENDOM MED TRE CHARMERENDE LEJEMÅL

På Teglgade 13 udbydes nu en ganske særlig investeringsejendom – og det her er uden tvivl en type ejendom, som sjældent sættes til salg. Her får du et samlet boligareal på 204 kvm, fordelt på 3 lejligheder på hhv. 60, 70 og 74 kvm. Ejendommen ligger lige i hjertet af Mariager.
 
På adressen venter en charmerende og attraktiv ejendom, der egner sig perfekt til den fornuftige og detaljeorienterede investor såvel som håndværkeren, der er på udkig efter sit nye projekt. Denne investeringsejendom byder nemlig på mange kvaliteter og egenskaber, og dens mange fordele vil gøre den til et attraktivt sted at slå sig ned for eventuelle lejere. Ejendommen har prydet adressen siden 1800, og den fordeler sig over tre lejemål, og to af dem overtages med lejere.
 
Ejendommen er idyllisk og charmerende med bindingsværk, og de tre boliger fordeler sig med gode og funktionelle planløsninger. Lejlighederne fremstår brugbare og indretningsvenlige, men håndværkeren kan naturligvis også vælge at istandsætte dem. Mulighederne er mange. Som et ekstra plus venter der en hyggelig og solrige sydvendt gårdhave der uden tvivl er guld værd i de lune og solskinsfyldte sommermåneder.
 
Som vi allerede har afsløret, har denne ejendom en helt særlig beliggenhed – adressen lægger sig nemlig i midtbyen og kun få hundrede meter fra det hyggelige torv. De brostensbelagte gader og stræder huser alt fra velkendte kædebutikker og specialforretninger til cafeer, restauranter og kultur. Her i Mariager hersker der kort sagt en helt særlig atmosfære, og som endnu et plus er byen certificeret som ‘Cittaslow’, hvilket betyder, at der er fokus på at fremme det gode lokale liv. Det maritime havnemiljø tiltrækker folk fra nær og fjern, og som prikken over i’et er byen omgivet af noget af landets smukkeste natur.
 
Ønsker du at se ejendommen så giv os endelig et ring.

Forslag til anvendelse

Boligudlejningsejendom

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
130.200,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.002,-
Årlige driftsudgifter kr.
41.070,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
316,-
Pris i kr.
1.295.000,-
Afkast %
6,99 %
Kr./m²
9.962,-

Lokalet

Etage areal
130 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
324 m²

Faciliteter

Gårdhave
Sydvendt

MARKEDSINDEX

NORDJYLLAND / Boligudlejning / - Aug2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere