SENEST SET
FAVORITTER

Nørrebro 18, 9881 Bindslev

Flot erhvervs-/butikslokale i Bindslev

495.000,-
-2,62 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8753 XX XX Se nummer
E-mail xx@thomas-risager.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: ERH10083I

Flotte erhvervs-/butikslokaler midt i Bindslev

Søger I en synlig placering til jeres kontor eller butik? Så kan disse flotte lokaler på Nørrebro 18 i Bindslev være noget for jer. Her venter jer et lyst butikslokale eller kontorlandskab samt gode personalefaciliteter og en attraktiv eksponeringsværdi lige midt i bybilledet.

I spotter hurtigt den nydelige, røde murstensejendom med den brede, grå sokkel, der lyser op på vejen. Jeres kommende lokaler ligger i stueplan med to store vinduespartier mod vejen, der sikrer jeres firmalogo eller produkter ses udefra. Til den ene side har I en virksomhed som nabo, mens resten af ejendommen er primært beboelse. Der er også adgang til et kælderrum og en gårdhave med plads til havemøbler, så kaffen og frokosten kan nydes i det fri. Jeres kunder vil desuden få nemt ved at finde en parkeringsplads, da de både kan holde langs vejen eller i gården.

I træder gennem døren til vindfanget, og derefter møder I som det første et lyst lokale, der både kan indrettes som et åbent kontormiljø, showroom eller måske en kombination af butik og klinik. Mulighederne er mange i dette rummelige lokale, hvor dagslyset strømmer ind fra vestvendte vinduespartier, der efterlader jer i øjenhøjde med forbipasserende.

Det store lokale munder ud i en mellemgang, der fører til et toilet, to separate kontorer samt et tredje kontor med smarte foldedøre til frokoststuen. Er I derfor mange, kan rummet indeholde flere spiseborde, mens det også kan lukkes af og skabe yderligere et separat kontor. Via frokoststuen bringes I videre til lageret, et teknikrum og til personalebadeværelset.

Med dette som jeres virksomhedsbase får I en god beliggenhed i en genkendelig ejendom centralt i Bindslev med gåafstand til flere af byens forretninger og grønne områder. Dette giver jer en unik placering, som både tilgodeser jeres kunder, gæster, samarbejdspartnere og ansatte. Der er tilmed kort afstand til Hjørring og Sindal.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
0,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
0,-
Årlige driftsudgifter kr.
13.291,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
45,-
Pris i kr.
495.000,-
Afkast %
-2,62 %
Kr./m²
1.672,-

Lokalet

Etage areal
296 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2721 m²

Faciliteter

Toilet
Gårdhave
Kontorlandskab
Kælderrum
Parkeringsplads
Kontor

Teknik

Teknikrum

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
NORDJYLLAND / Lager & Produktion / - Nov2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere