SENEST SET
FAVORITTER

Østergade 23A, 9870 Sindal

Portefølje med 3 boligudlejningsejendomme i Sindal

5.445.000,-
8,38 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9842 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: E3640

Ejendomsportefølje beliggende i Sindal

Nordicals Vendsyssel udbyder nu en attraktiv portefølje med boligudlejning med fuld udlejning på boliglejemål og gode lejere. Porteføljen er beliggende med centrale placeringer i Sindal, hvor byens detailbutikker er placeret, og dermed er man i hjertet af Sindal. I øvrigt er der kort afstand til skole, offentlig transport og indkøbsmuligheder, hvor der er et stort udvalg.

Porteføljen består af følgende ejendomme:
Østergade 23A og Møllebakken 6-8, 9870 Sindal: Ejendommen indeholder 3 regulære lejligheder og 2 rigtig fine rækkehuse på Møllebakken. Stueetage består af entre, stue, værelse, badeværelse og køkken. 1. salen består af repos, stue, køkken og to værelser.
Rækkehusene på Møllebakken er opført i 2003 og er identiske i planløsning, dog er de spejlvendt mod hinanden. Rækkehusene byder på entre, bryggers, badeværelse, køkken/alrum og værelse. Hertil er der terrasse foran og en lille have bagtil.

Østergade 8A, 9870 Sindal: Ejendommen indeholder 3 lejligheder og et erhvervslejemål. Boligenhederne er med god indretning, og ligeledes er erhvervslejemålet godt indrettet. Lejligheden i stueetagen byder på entre, stue, køkken, værelse, soveværelse og badeværelse. De to lejemål på 1. sal indeholder entre, stue, køkken, værelse og badeværelse.

Vestergade 9, 9870 Sindal: Ejendommen indeholder 3 regulære lejligheder. Lejlighederne er alle med god indretning. Lejligheden i kælderen indeholder entre, køkken, stue, badeværelse og 3 disponible rum. Lejligheden i stueetagen indeholder entre med mellemgang, badeværelse, køkken, to stuer og værelse. Lejligheden på 1. sal byder entre, repos, køkken, stue og to værelser. Der er til hver af lejlighederne egen overdækket terrasse.

Forslag til anvendelse

Boligudlejningsejendom

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
596.400,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
607,-
Årlige driftsudgifter kr.
149.364,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
152,-
Pris i kr.
5.445.000,-
Afkast %
8,38 %
Kr./m²
5.545,-

Lokalet

Etage areal
982 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2089 m²

Faciliteter

Badeværelse
Terrasse
Køkken

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
NORDJYLLAND / Boligudlejning / - Nov2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere