SENEST SET
FAVORITTER

Vestergade 2A, 9850 Hirtshals

Projektejendom med stor facadeværdi

3.400.000,-
13,27 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9631 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 91400150

Ejendom med flere anvendelsesmuligheder, eksempelvis med mulighed for ombygning af erhvervslejemålene til bolig på 1. sal

- Markant og synlig ejendom med central beliggenhed i Hirtshals
- Ejendom med flere anvendelsesmuligheder, eksempelvis med mulighed for ombygning af erhvervslejemålene til bolig på 1. sal
- Samlet etageareal 1.488 m²
- Heraf 426 m² fordelt på 3 flotte og fuldt udlejede boliglejemål i tagetagen, årlig lejeindtægt 2021 kr. 221.000
- 1.062 m² erhvervslejemål fordelt på 6 lejemål velegnet til kontor, klinik eller butik, med potentiel lejeindtægt på kr. 424.800 ved et bruttolejeniveau på kr. 400 pr. m²
- Prisbillig investerings- og projektejendom med en m² pris på kr. 2.285

Markant projektejendom - velbeliggende med stor synlighed på hjørnet af Nørregade og Vestergade i centrum af Hirtshals, ved indfaldsvejen fra Hjørring.

Ejendommen er opført i 1988 og fremstår som en arkitektonisk spændende ejendom, der med store facadevinduer i stueplan, adskilt af 5 markante gennemgående glaspartier i bygningens 3 plan, der underbygger ejendommens harmoniske udseende.

Til lejemålene i de 3 plan, er der adgang via 2 flotte og lyse trappekerner. I stueetagen er ejendommen velegnet til butiks- eller kontorejemål. På 1. sal er ejendommen velegnet til både kontor-/kliniklejemål, alternativt kan 1. salen omdannes til lejligheder til beboelse.

Samlet er der 3 erhvervslejemål i stueplan og tre erhvervslejemål på 1. sal. Lejemålene fremstår med gode regulære rum og lette skillevægge, de er således fleksible til anden indretning eller yderligere opdeling. Der er forholdsvis højt til loftet, vil det være oplagt at opdele i mindre lejemål, og der er mulighed for at ændre anvendelsen til bolig.

Fælles for de 6 erhvervslejemål er, at de for nuværende, står til købers disposition.

2. salen indeholder 3 flotte boliglejemål. De 3 boliger på 2. sal fremstår i en flot stand med pæne køkkener og badeværelser. Lejlighederne er velindrettede og har alle udgang til egen tagterrasse med flot udsigt til Vesterhavet og Hirtshals by. Boligdelen er fuldt udlejet, og der er forholdsvis stor efterspørgsel qua standarden på lejlighederne og beliggenheden i centrum af Hirtshals

Bygningen fremstår overordnet i god kvalitet og pæn stand. Facaden er opført i gule mursten som i stueplan er vandskuret og malet. Tagkonstruktionen er sadeltag belagt med liste tagpap.

I ejendommens baggård, er der anlagt parkeringsplads til hvert af de 9 lejemål og i alt er der 19 parkeringspladser tilhørende ejendommen.

Forslag til anvendelse

Boliglejemål

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
646.750,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
435,-
Årlige driftsudgifter kr.
205.303,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
138,-
Pris i kr.
3.400.000,-
Afkast %
13,27 %
Kr./m²
2.285,-

Lokalet

Etage areal
1488 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1128 m²

Faciliteter

Baggård
Glasparti
Parkeringsplads
Sadeltag
Skillevægge
Køkken
Kontor

MARKEDSINDEX

NORDJYLLAND / Boligudlejning / - Nov2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere