SENEST SET
FAVORITTER

Gårdboesvej 13, 9800 Hjørring

Fuldt udlejet - 6,39% i startforrentning

7.400.000,-
6,39 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 96 31 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 91203851

Portefølje med 13 velbeliggende beboelseslejemål i Hjørring og Brønderslev

Køber overtager fuldt udlejede ejendomme på gode placeringer og med en god størrelse lejemål. 1 ejendomme i Hjørring og 2 i Brønderslev.

Ejendommene kan handles stykvis og såfremt køber erhverver samtlige ejendommene kan det ske ved overtagelse af anparterne i Bolig Compagniet ApS, hvor ved der blandt andet spares udgift til tinglysningsafgift.

Gårdboesvej 13 indeholder 3 beboelseslejemål, kld., st. og 1. sal, og er ligeledes indrettet med lejemål i en størrelse hvor sandsynligheden for tomgang er minimal. Ejendommen fremstår med facader i gule mursten og med rødt tegltag med kviste mod gaden, der er del af et udbygget parcelhuskvarter. Ejendommen ligger i nærhed af Føtex og Svanelunden.

Gravensgade 23-29 indeholder 5 beboelseslejemål og er beliggende i den centrale del af Brønderslev, i kort afstand fra gågaden, indkøbsmuligheder og transportmuligheder. 3 af de 5 lejemål har adgang fra gaden mens 2 af lejemålene er beliggende på 1. sal. Der er velanlagt, fælles have og gode parkeringsmuligheder på grunden, til lejernes disposition. Ejendommen fremstår præsentabel, blandet andet med malede facader i en gul nuance.

Grønnegade 59-63 indeholder ligeledes 5 beboelseslejemål og er også godt beliggende i den centrale del af Brønderslev med kort afstand til Føtex og Løvbjerg samt togstation og busforbindelser. Ejendommen er med facader af røde teglsten og sadeltag belagt med røde eternitplader.

En spændende- og overskuelig boligportefølje med 20 km. mellem ejendomme og lejemålene, såfremt at ny ejer antager ekstern vicevært til løbende opsyn m.m., hvilket der er afsat til i de respektive rentabilitetsberegninger på hver ejendom i prospektet, hvor til der henvises.

Kontakt os for yderligere oplysninger og/eller for aftale om en fremvisning.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
627.600,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
725,-
Årlige driftsudgifter kr.
155.050,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
179,-
Pris i kr.
7.400.000,-
Afkast %
6,39 %
Kr./m²
8.545,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
866 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Kviste
Parkeringsmulighed
Sadeltag
Tegltag
Vicevært
+Mere

MARKEDSINDEX

NORDJYLLAND / Boligudlejning / - Jan2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK