SENEST SET
FAVORITTER

Vandværksvej 36, 9800 Hjørring

Perfekte rammer for kombineret bolig og erhverv

4.795.000,-
-0,50 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8753 XX XX Se nummer
E-mail xx@thomas-risager.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: ERH10092I

 

I et roligt kvarter i Bagterp møder I denne grundmurede og arkitekttegnede ejendom, som på bedste vis kombinerer bolig og erhverv. Selve boligen byder på en god planløsning, som fordeler sig over en stor stue, et køkken-alrum, tre værelser, to badeværelser og et bryggers. Dertil kommer en fin have og terrassen mod syd.

Beliggenheden i Hjørring-bydelen Bagterp er god, og området byder på både industrikvarterer og villaveje. Derudover kan I se frem til den korte afstand til alle hverdagens nødvendigheder, og inden for en radius af bare én kilometer finder I skole, daginstitution, indkøb, idrætshal og busstoppested. Endelig tager det kun et kvarter på cyklen til Hjørring Station og centrums rige udvalg af shoppingmuligheder og spisesteder.

Ejendommen er opført i 1990, og mens erhvervsdelen opvarmes via to varmepumper fra 2021, er hjemmet forsynet med et energivenligt, kondenserende oliefyr. I 2018 blev alle fuger omkring vinduer og døre udskiftet, og året efter blev det store af badeværelserne renoveret.

Indenfor i boligen begynder rundturen i den anseelige stue, hvor I straks vil bemærke det markante glasparti for enden, som nærmest udgør en lille udestue eller overdækket terrasse. Takket være stuens fornuftige størrelse kan I indrette med både sofasektionen og spiseafdelingen, og hertil supplerer køkken-alrummet, hvor der også er plads til et spisebord. Videre venter jer et velindrettet forældreafsnit bestående af et soveværelse med et indbygget skab og direkte adgang til et lækkert badeværelse med en bruseniche og et spabad. Dertil hører to værelser, et bryggers og et badeværelse med brus.

Erhvervsdelen rummer to værksteder, to gallerier og et kontor, så der er rig mulighed for at benytte de mange kvadratmeter lige efter jeres behov og drømme.

Haven er primært anlagt med græsarealer omgivet af høje træer, og så kan sommeren nydes under åben himmel på den sydvendte fliseterrasse.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
0,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
0,-
Årlige driftsudgifter kr.
24.335,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
56,-
Pris i kr.
4.795.000,-
Afkast %
-0,50 %
Kr./m²
10.998,-

Lokalet

Etage areal
436 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2190 m²

Faciliteter

Badeværelse
Glasparti
Spabad
Sydvendt
Terrasse
Køkken
Kontor

Teknik

Oliefyr

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere