SENEST SET
FAVORITTER

Vibevej 35, 9982 Ålbæk

Sjældent udbudt byggegrund første parket ved Ålbæk Strand

6.500.000,-
0,00 %
Pris i kr. - Projekt Afkast
SE HOS MÆGLER
Kontaktperson: Michael Kampp Mortensen
Telefon +45 2929 XX XX Se nummer
E-mail xx@johnfrandsen.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: AE34470000010

Sjældent udbudt byggegrund i første parket ved Ålbæk Strand

Beliggenheden fås ikke bedre end denne helårsgrund for enden af Vibevej i Ålbæk. Her er der mulighed for at opføre boliger i forreste række med blot 200 meter til Ålbæk Strand og Ålbæk Havn.
 
Byggegrunden er på 6.326 m2, og der er givet tilladelse til en bebyggelsesprocent på 40% (byggefeltet er tættest på vandet) med op til 2 etager og en højde på 8,5 meter. Ålbæk er en populær destination for mange danske og udenlandske besøgende, og det er ikke uden grund. Her er der skønne sandstrande, et hyggeligt havnemiljø mod øst samt et væld af naturoplevelser mod vest og nord, blandt andet med Råbjerg Mile inden for cykleafstand.
 
Selve byen har et godt og aktivt lokalliv som indbyder til mange gode gåture, indkøb i hyggelige butikker samt oplevelser året rundt. Byen er meget mere end naturoplevelser og har bl.a. et velfungerende skole-, idræts- og fritidstilbud samt flere supermarkeder og spisesteder. Har man brug for lidt flere muligheder, er der blot 15-20 minutters kørsel til både Frederikshavn og Skagen.
 
Ålbæk er en særdeles attraktiv by for naturnyderen, der samtidig vil have byens tilbud lige ved døren. En oplagt by at bosætte sig i for både børnefamilier og seniorer. I lokalplan SKA.B.11.14.01 kan du læse meget mere om muligheder samt rammer. Bestil salgsopstilling på vores hjemmeside, eller kontakt Michael Kampp Mortensen på tlf. 29290352.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
0,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
0,-
Årlige driftsudgifter kr.
18.915,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-
Pris i kr.
6.500.000,-
Afkast %
0,00 %
Kr./m²
1.028,- (grundareal)

Lokalet

Etage areal
0 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
6326 m²

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere