SENEST SET
FAVORITTER

Sct. Laurentii Vej 60A, 9990 Skagen

Attraktiv ejendomsportefølje i Skagen

11.385.000,-
6,19 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9842 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: E2952

Attraktiv ejendomsportefølje i Skagen - mulighed for byttehandel

Nordicals udbyder en attraktiv ejendomsportefølje med 4 butiksejerlejligheder i Skagen centrum.

Der er tale om en differentieret ejendomsportefølje med forskellige typer af beliggenheder og størrelser, men kendetegnet for alle er bygningernes gode stand og planløsning. Sælger kan være interesseret i en byttehandel.

To af ejerlejlighederne er beliggende i byens hyggelige butikscenter med indgang fra Viggo Hansens Plads midt på gågaden i Skagen. På torvepladsen foran de 2 butikker er der indenfor de seneste år skabt en virkelig hyggelig oase med bænke, gårdmiljø m.v. De nærmeste naboer er frisørsalon, tøjbutik, blomsterbutik m.v., og dermed er der garanti for et godt kundeflow også på en af gågadens mere tilbagetrukket placeringer. Skråvej 6C er på 150 m² og har været udlejet til Mission Afrika siden 2013. Det andet lejemål på Skråvej 6D står pt. tomt og er et regulært butikslokale på 147 m². Der kan være potentiale til at opføre udsigtsejerlejlighed på butikkens flade tag (1.sal). Til ejerforeningen er der tilknyttet parkeringspladser bag ved butikscentret.

Strygejernet er en historisk bygning i Skagen, hvor Ulrik Plesner har lavet tegninger til bygningens tilbygning i 1919. Sidenhen er ejendommen løbende renoveret, og butiksejerlejligheden på 116 m² i stueplan er yderst præsentabel med flotte Trip Trap skibsplankegulve og hvide fuldspartlede gipslofter. Trip Trap har tidligere haft til huse i butikken, men i dag er ejerlejlighed udlejet til tøjkæden Hr. og Fru B. Butikken emmer af æstetik og høj klasse, og den unikke bygning er med vinduespartier direkte ud mod hovedvejen i Skagen på hjørnet af Kroghsvej og Sct. Laurentii Vej, og dermed får man en ejendom med den bedst mulige synlighed og profilering med mange forbipasserende om året. Af kendte naboer i området kan nævnes Vodskov Bolighus, Skagen Ure, Skagen Museum, Krages Bageri og Slagter Munch. Der er offentlige parkeringspladser indenfor kort afstand.

Få meter fra springvandspladsen ved Kulturhuset Kappelborg finder man Sct. Laurentii Vej 60A, der har en AAA+ beliggenhed på gågaden i Skagen. I 2008 blev ejendommen gennemrenoveret i forbindelse med udlejningen til Imerco, der fortsat sidder til leje i lokalerne med uopsigelighed frem til d. 30. juni 2022. Ejerlejligheden er med sine 171 m² i stueplan et af få store lokaler i Skagens midtby, og generelt er butikken yderst præsentabel og indrettet efter lejers koncept. Alt i alt en gennemført ejerlejlighed på en byens attraktive beliggenheder.

Hør mere om denne attraktive ejendomsportefølje hos Nordicals Vendsyssel.

Forslag til anvendelse

Butikslokale
Butikscenter
Bageri
Slagter
Blomsterbutik
Frisørsalon

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
810.237,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.387,-
Årlige driftsudgifter kr.
124.188,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
213,-
Pris i kr.
11.385.000,-
Afkast %
6,19 %
Kr./m²
19.495,-

Lokalet

Etage areal
584 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Gipslofter
Gårdmiljø
Parkeringsplads

MARKEDSINDEX

NORDJYLLAND / Detailhandel/butik / - Dec2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere