SENEST SET
FAVORITTER

Nørregade 25, 9900 Frederikshavn

Flot istandsat boligudlejningsejendom – 2 lejemål

1.498.000,-
7,13 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9631 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 914004222

Sjældent udbudt investeringsejendom med 2 boliglejemål fordelt på 2 selvstændige bygninger

• Sjældent udbudt investeringsejendom
• 2 boliglejemål fordelt på 2 selvstændige bygninger
• 1 bygning total istandsat & 1 bygning m/stabil lejer gennem 62 år
• Gode udviklingsmuligheder på bl.a. drift ved istandsættelse af byg. 2 (nr. 27)
• Veldrevet og godt startafkast 7,13 %

Nørregade 25-27 tilbyder en sjældent udbudt mulighed, med køb af en mindre investeringsejendom opdelt med 2 boliglejemål fordelt på 2 bygninger – dvs. man får en investeringsejendom på 1 matrikel med 2 selvstændige huse/lejemål. Herudover garage, skur, gårdmiljø og 2 mindre haver.

Nr. 25 ligger med facade til Nørregade, og nr. 27 er tilbagetrukket på matriklen.

Nr. 25 udgør 110 m² og har netop gennemgået en totalrenovering med nyt sort tegltag 2022 samt efterisolering af skunk og tag rum med op til 350 mm. Vinduerne er nyere og væggene er hulmursisoleret samt påført efterisolering med 50 mm udvendigt. Herefter er facaden net pudset og malet i en flot hvid nuance. Der er lagt nye laminat gulve på 1. sal og alle vægge er pudset og malet hvide. Der er nyere køkken samt badeværelse, og huset fremstår i høj kvalitet og rigtig pæn stand. I bygningens kælder er der vaskeri til anvendelse for begge lejemål. Vaskeriet tilgås via selvstændig kældertrappe fra gårdhaven.

Nr. 27. udgør 78 m² i stueplan + uoplyst areal på 1. sal som er indrettet til beboelse. Bygningen har gennemgået om-/tilbygning i 1990, og lejer har boet i ejendommen siden 1961. Lejemålet står i en pæn og velholdt stand, omend indretning og materialer er af ældre dato. Vinduerne er overordnet nye energiruder i plasticrammer, udskiftet i 2020. Taget er et sadeltag belagt med røde k21 teglsten. Til husets bagside mod haven er der opført en havestue, som ikke er registreret på BBR. Der er gode udviklingsmuligheder for huset. Herunder evt. registrering af nævnte arealer.

Opvarmning for den samlede ejendom sker via fjernvarme, og der er særskilte målere på hver af de 2 boliger for så vidt angår el, vand og varme. Ejendommen er energimærket med karakteren D – det skal hertil bemærkes, at energimærket er udarbejdet, inden nr. 25 har gennemgået nævnte renovering, med væsentlige energimæssige forbedringer. En fremtidig energimærkning kan derfor forventes at have en lavere/bedre karakter end D.

I tilknytning til ejendommen er der på den 605 m² store grund, anlagt en mindre have til hver af boligerne, et fælles redskabsrum, parkering i gården og en lille gårdhave mellem de 2 huse

Ejendommen er veldrevet og med rigtig gode genudlejningsmuligheder qua størrelse, egen have og selvstændige huse/lejemål. Det vurderes også at være en stor fordel, at der er et større potentiale i udvikling af ejendommen – primært nr. 27.

Ring for yderligere oplysninger eller en fremvisning af mulighederne.

Forslag til anvendelse

Boligudlejningsejendom

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
138.000,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
734,-
Årlige driftsudgifter kr.
104.325,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
555,-
Pris i kr.
1.498.000,-
Afkast %
7,13 %
Kr./m²
7.968,-

Lokalet

Etage areal
188 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
605 m²

Faciliteter

Badeværelse
Garage
Gårdhave
Kælder
Parkering
Redskabsrum
Sadeltag
Tegltag
Køkken

Teknik

Fjernvarme
Net

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
NORDJYLLAND / Boligudlejning / - Sep2023

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere