SENEST SET
FAVORITTER

Søndergade 39A, 9900 Frederikshavn

Fuldt udlejet boligudlejningsejendom

3.798.000,-
6,40 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9631 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 91400318

Pæn og velholdt boligudlejningsejendom med 6 boliglejemål i størrelsen 75 – 137 m². Lukket baggård med egen have og 4 garager

Søndergade 39A er opdelt i 6 lejemål i størrelsen 75 - 137 m². 1 toværelseslejlighed, 3 treværelseslejligheder og 2 fireværelseslejligheder. Den største lejlighed på 137 m² fordeler sig på to plan øverst, og har en stor tagterrasse med fantastisk udsigt over byens tage og Frederikshavn Havn. Lejligheden er indrettet i år 2000. De øvrige lejligheder fremstår overordnet i en rigtig pæn og velholdt stand, om end at indretning og materialer varierer.

Bag ejendommen er der anlagt en fælles gård samt have og garageanlæg opdelt i 4 enheder. Den ene garage er anvendt til fælles parkering af cykler mv. Fra ejendommens facade mod Søndergade, er der mulighed for parkering i afmærket ”båse”. Ejendommens store kælder på 177 m², anvendes i dag af nuværende ejer til lettere opbevaring.

Facaden er delvis opført i røde mursten. Mod baggården er beklædningen pudset, og malet i en rød nuance, som trænger til en genopfriskning. Taget et er et mansardtag, og belagt med bølge eternit. Vinduerne er tolags termoruder isat trærammer. Opvarmning sker via fjernvarme, og der er særskilte målere på hver af de 6 boliger for så vidt angår el, og varme. Herudover individuel vandmåler på stueetagen tv. Vinduerne er løbende skiftet fra år 2000 og frem.

Ejendommen kan efter nærmere aftale overtages med 1 ledigt lejemål i stueplan til eget brug/disposition. Der er optimale genudlejningsmuligheder qua stand, beliggenhed og lejeniveau. Der vurderes ligeledes at være gode chancer for optimering af ejendommens drift, ved bl.a. opsætning af individuelle vandmålere.

Samtlige lejere har vaskemaskine i lejligheden/mulighed her for.

Forslag til anvendelse

Boligudlejningsejendom

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
352.800,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
566,-
Årlige driftsudgifter kr.
113.255,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
182,-
Pris i kr.
3.798.000,-
Afkast %
6,40 %
Kr./m²
6.096,-

Lokalet

Etage areal
623 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
425 m²

Faciliteter

Baggård
Garage
Gård
Kælder
Parkering

Teknik

Fjernvarme
Tv
Vaskemaskine

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
NORDJYLLAND / Boligudlejning / - Jul2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere