SENEST SET
FAVORITTER

Dybvadgårdsvej 8A, 9352 Dybvad

Landejendom med mange udlejningsmuligheder!

3.700.000,-
9,95 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9810 XX XX Se nummer
E-mail xx@johnfrandsen.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: ABL0041-2

I Dybvad udbyder vi en landejendom med hovedbygning, driftsbygninger og en længe, der er indrettet med fire lejligheder, som

I Dybvad udbyder vi den gamle hovedgård med stuehus, driftsbygninger og en længe, der er indrettet med fire lejligheder, som alle er udlejet. Ejendommen har en skøn beliggenhed lidt uden for byen, hvor den er omgivet af åbne marker, og der løber en å igennem den store parklignende have, som understreger de idylliske omgivelser.
 
Stuehuset er i dag indrettet med køkkenalrum, 4 stuer og flere værelser på 1. sal, samt badeværelser og toilet. Stuehuset fremstår brugbar og indretningsvenlig, men kan let indrettes til to eller flere lejligheder. I separat længe er der indrettet fire lejligheder, som alle er udlejet. Yderligere er der i samme længe to gæsteværelser med eget toilet. 
 
Til ejendommen er der en stor have, hvor en åben plæne får selskab af høje træer, der strækker sig ind i himmelen. Selvfølgelig er der også blevet plads til en terrasse oppe ved huset, hvor foråret og sommeren kan nydes. Desuden er der anlagt en flot gårdsplads med en græsplæne, hvor der er god plads til parkering. Ejendommen er placeret i udkanten af Dybvad, hvor alle hverdagens fornødenheder inden for rækkevidde. Byen byder både på skole, daginstitution og indkøbsmulighed, ligesom der er et aktivt foreningsliv. Dertil er der blot seks minutters kørsel til den nærmeste motorvejstilkørsel, så det er nemt at besøge både Frederikshavn, Aalborg eller andre dele af landet.
 
Ejendommen har yderligere nogle gode udbygninger, som ligeledes kan bruges til udlejning til eksempelvis depotrum, opbevaringsplads, dyrehold eller andet. Denne ejendom byder på mange kvaliteter og egenskaber, og dens mange fordele vil gøre det til et attraktivt sted at slå sig ned for eventuelle lejere. Det er muligt at købe mere jord eller skov til ejendommen. 
 
Mulighederne er mange og egner sig perfekt til den fornuftige og detaljeorienterede investor såvel som håndværkeren, der er på udkig efter sit nye projekt.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
465.700,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
206,-
Årlige driftsudgifter kr.
99.513,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
44,-
Pris i kr.
3.700.000,-
Afkast %
9,95 %
Kr./m²
1.638,-

Lokalet

Etage areal
2259 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
22000 m²

Faciliteter

Depotrum
Toilet
Parkering
Terrasse
Gårdsplads

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
NORDJYLLAND / Boligudlejning / - Sep2023

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere