Niels Skiverens Vej 1, 9982 Ålbæk

FERIELEJLIGHED SYD FOR SKAGEN

1.095.000,-
1,56 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 86175 XX XX Se nummer
E-mail xx@broholmerhverv.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 22473097I

KOMBINER MULIGHEDEN FOR EGEN BENYTTELSE OG INDTJENING VED UDLEJNING

DEJLIG FERIELEJLIGHED - MIDT I NATUREN - TÆT PÅ HAVET - SYD FOR SKAGEN

Søger du en god og velbeliggende feriebolig i naturskønne omgivelser, så er her en ganske særlig ferielejlighed med en fantastisk beliggenhed i Skagen-området.

Den charmerende og velholdte lejlighed er beliggende i en idyllisk, tidligere strandgård. Ejendommen er opført i 1874 og om-/tilbygget i 2001, hvor den blev opdelt i 15 ejerlejligheder. Bygningerne er smukke og fremstår karakteristisk med stråtag og sprossede vinduer. Ejerforeningen råder over en grund på 20.350 m².

Beliggenheden er midt i mellem Kandestederne i nord og Tversted mod vest. Boligerne er beliggende helt specielt ud til et større, fredet område med klitter, naturstier og små bække, hvor der er et rigt fugle-og dyreliv, og havets brus kan både ses og høres. Boligerne ligger i gå-afstand til en af Danmarks fineste sandstrande. Det er også muligt at køre helt ned på stranden.
Der er ca. 30 minutters kørsel til hhv. Skagen, Hirtshals og Frederikshavn.

Lejligheden har egen terrasse og indgang til entre. Entreen er med klinkegulv og skab samt trappe til 1. sal. 1. salen er indrettet med: God og rummelig stue med et lille havkig, synlige hanebånd og i åben forbindelse med køkkenet. Køkkenet er med hvidt inventar og alt i hvidevarer. Fra stuen er der en gang med indbyggede skabe og adgang til værelserne. Dejlig stort soveværelse med skabe og dobbeltseng. Hyggelig, rummeligt værelse med 2 enkeltsenge. Regulært badeværelse med brusehjørne med glasdøre, vinylgulv og vaskemaskine. Der er fyrplankegulve i stue, køkken, gang og værelser.

Til lejlighederne er der en række fællesfaciliteter. Disse omfatter bl.a. gildesal med køkkenniche og service til 20 personer, gæsteværelse, toilet og bad i tilknytning til gæsteværelse og gildesal, fælles tørretumbler, opvaskemaskine m.m. samt udhuse og boldbane.

Som nabo til ferielejlighederne findes Skiveren Camping, der er en meget velholdt campingplads med et væld af faciliteter, bl.a. supermarked, café og minigolf, multihal, mindre swimmingpool og stor legeplads for børn samt netcafé i feriesæsonen. Vil du spille rigtig golf, er der kun 11 km. til Golfklubben Hvide Klit.

Der er gode muligheder for lejeindtægt. Lejlighederne er såkaldte hotellejligheder og skal i princippet stå til rådighed for udlejning jf. vedtægterne. Ejerne er berettigede til at anvende lejlighederne i op til 5 uger om året, men der er ikke noget forbud mod yderligere anvendelse.

Kontakt BROHOLM BOLIG & ERHVERV for aftale om fremvisning.

Forslag til anvendelse

Campingplads
Café
Bolig

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
45.000,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
429,-
Årlige driftsudgifter kr.
27.742,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
264,-
Pris i kr.
1.095.000,-
Afkast %
1,56 %
Kr./m²
10.429,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
105 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Køkken
Bad
Hanebånd
Fællesfacilitet
Toilet
Minigolf
Stråtag
Swimmingpool
Terrasse
Vinylgulv
Køkken
Bad
+Mere

Teknik

Opvaskemaskine
Tørretumbler
Vaskemaskine

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere