SENEST SET
FAVORITTER

Sct. Laurentii Vej 74, 9990 Skagen

Klassisk Skagen ejendom

4.300.000,-
4,67 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 86 19 XX XX Se nummer
E-mail xx@homeerhverv.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 624-7542

Årlig lejeindtægt kr. 315.000, 1. års afkast ca. 6,2 %

Ejendommen der er på i alt 230 m², er opført i 1907 og løbende moderniseret senest i 2002, hvor ejendommen fik en omfattende renovering efter tegningsmateriale udført af Mogens Kassow. Bygningen er opført i tegl/pudset og med tegltag. Hovedbygningen er i 1½ plan med udbygget udskud mod nord. Mod syd er der opført udbygning i flere etaper med lav taghældning (eternittag), hvor hovedparten har direkte forbindelse med hovedbygningen, og den sidste del er indrettet som uisoleret skur/garage. Bygningernes hestesko udformning, danner et hyggeligt vestvendt gårdmiljø med direkte udsyn til Skagen Kirke.

Stueetagen har siden 1967 indeholdt det legendariske værtshus Linie 74, som i dag formentlig er Skagens ældste værtshus. Familien til den nuværende ejer opførte i 1967 oprindeligt en restaurant og indrettede lokalerne i sidebygningen med interiør herunder lædersæder fra gamle københavnske sporvogne, deraf navnet Linie 74. Hele stueetagen er i dag indrettet som værtshus og er på i alt 158 m². Lejemålet indeholder indgang med bar, kunde toiletter, fyrrum, personaletoilet, lagerrum, gårdhave. Den nuværende forpagter har med succes drevet Linie 74 siden 2001.

På 1. sal har den nuværende ejer indrettet en flot 3 værelses lejlighed som entreres fra Sct. Laurentii Vej. Lejligheden indeholder flot køkken, stor lys stue med stor østvendt og mindre vestvendt altan, soveværelse, gæsteværelse samt badeværelse. Bortset fra badeværelset er der trægulve i alle rum. Den nuværende ejer bruger lejligheden 6 uger om året, og er interesseret i at fortsætte som lejer af lejligheden.

Der er mulighed for yderligere bebyggelse på grundarealet, hvor der i dag er indrettet 6 parkeringspladser med tilkørsel fra Kirkevej.

Ring og forhør nærmere om denne spændende ejendom.

Forslag til anvendelse

Bar
Kirke
Restaurant
Værtshus
+Mere

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
250.000,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.131,-
Årlige driftsudgifter kr.
46.930,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
212,-
Pris i kr.
4.300.000,-
Afkast %
4,67 %
Kr./m²
19.457,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
221 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
457 m²

Faciliteter

Altan
Badeværelse
Fyrrum
Garage
Gårdhave
Udbygning
Lagerrum
Parkeringsplads
Tegltag
Toiletter
Trægulve
Køkken
+Mere

Teknik

Eternittag

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere