SENEST SET
FAVORITTER

Nygade 26, 9700 Brønderslev

Gedigen gågade-ejendom i Brønderslev

7.000.000,-
7,00 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 96 31 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 91203897

Attraktiv investeringsejendom til et gunstigt startafkast, og på en central placering, i en by i Vendsyssel, i positiv vækst

Ejendommen er hjemhørende i Nygade i Brønderslev centrum, og består af 1 større erhvervslejemål (Skott) samt 3 beboelseslejemål.

Med facader mod såvel Nygade som Mejlstedgade, er ejendommen godt beliggende i hjertet af Brønderslev, med god synlighed for ejendommens erhvervslejer.

Gældende erhvervslejekontrakt er indgået i 1990 og anvendelse er detail. ’Skott’ sælger tøj til den modebevidste kvinde.

Lejen reguleres en gang årligt med stigningen i Nettoprisindekset, og tilsvarende hvad angår skatter og afgifter. Lejen kan endvidere reguleres iht. Erhvervslejelovens § 13. Det bemærkes, at lejer foruden hele grundplan ligeledes disponerer over et mindre areal i kælderplan samt et kontor på 1. sal på 71 kvm.

Grundens areal andrager 425 kvm. I og med, at grunden er stort set udbygget, er viceværtsopdraget yderst begrænset. Erhvervslejer har endvidere selv den indvendige vedligeholdelse af hele grundplan og det øvrige areal (andel af kælder og 1. sal).

De 3 beboelseslejemål er alle toværelseslejeligheder i tidsvarende stand. Alle er udlejet. Indgang til disse (og kontor til erhvervslejer) fra trappeløb, med adgang fra port, fra Nygade.

Der er gode parkeringsmuligheder stort set lige ved ejendommen, ved Peder Møllers Pl., hvor man også finder Føtex, Fitnessworld, Sportsmaster m.fl.

En attraktiv investeringsejendom til et gunstigt startafkast for investor, og på en central placering, i en by i Vendsyssel, i positiv vækst – såvel befolknings- som udviklingsmæssigt.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
608.100,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
830,-
Årlige driftsudgifter kr.
117.185,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
160,-
Pris i kr.
7.000.000,-
Afkast %
7,00 %
Kr./m²
9.550,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
733 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
425 m²

Faciliteter

Kælder
Parkeringsmulighed
Port

MARKEDSINDEX

NORDJYLLAND / Boligudlejning / - Nov2019

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere