SENEST SET
FAVORITTER

Danalien 1, 9000 Aalborg

Investeringsejendom i særdeles høj kvalitet

39.500.000,-
5,61 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9813 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 6220115

Fuldt udlejet til MT Højgaard Danmark A/S m.fl.

På en af Aalborgs højeste beliggenheder med udsigt over det meste af Aalborg ligger Danalien 1, 9000 Aalborg.

En moderne kontordomicilejendom i særdeles høj kvalitet som igennem mange år har været domicil for blandt andet MT Højgaard Danmark A/S, en af landets førende entreprenør- og byggefirmaer. Udover MT Højgaard Danmark A/S, så er ejendommen tillige domicil for revisionsfirmaet Kvist & Jensen, De Københavnske Ejendomsselskaber samt Sternula A/S.

Ejendommen der er opført i 2002 af MT Højgaard som domicil til dem selv, er præmieret af Aalborg Kommune og indeholder i alt 2.128 m² med tilhørende kælder på 678 m² . Ejendommen der er i in-situ støbt beton fremstår i en sjælden høj kvalitet med facader beklædt med massiv granitsten og store glaspartier, der sikrer et helt specielt lysindfald og udsigt over Aalborg.

Ejendommen indeholder elevator og ventilationsanlæg, og er indrettet således den er let sektionerbar.

Ejendommens kælder er fordelt imellem lejerne og anvendes til arkivrum samt til ejendommens tekniske forsyninger. MT Højgaard Danmark A/S har endvidere motionslokale i kælderen.

På ejendommens samlede matrikel på ialt 4.030 m² grund er der anlagt gode parkeringsforhold. På ejendommens sydlige og vestlige side er der anlagt 43 parkeringspladser som frit kan anvendes imellem brugerne af kontordomicilet og beboerne i boligejendommen Danalien 1G, 9000 Aalborg. Anvendelsen af disse pladser er styret via parkeringslicenser, som håndteres af ejendomsadministrator. Samtlige 43 pladser er placeret på grunden tilhørende nærværende ejendom. Endvidere er der anlagt 22 parkeringspladser (markeret med grønt på parkeringsoversigt, som kan rekvireres hos Nordicals Aalborg), som er forbeholdt kontordomicilbygningen i tidsrummet 8-16 på alle hverdage. Samlet set har ejendommen således 65 parkeringspladser, og området er kontrolleret af Q-park, idet der henvises til datarum hos Nordicals Aalborg for yderligere information.

Lejerne i kontordomicilet betaler ikke særskilt for parkeringspladserne, idet udgiften hertil er indeholdt i den aktuelle leje.

Placeringen på toppen af Sohngårdsholmsvej er helt optimal for de fleste kontorvirksomheder, idet der er kort afstand til motorvejsnettet i såvel nord- og sydgående retning. Den kommende +Busbane får stoppested på Danalien lige ved ejendommen, og der er kun få minutters kørsel til Aalborgs absolutte centrum fra ejendommen.

Forslag til anvendelse

Domicil

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
2.270.178,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.097,-
Årlige driftsudgifter kr.
139.562,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
67,-
Pris i kr.
39.500.000,-
Afkast %
5,61 %
Kr./m²
19.082,-

Lokalet

Etage areal
2070 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
4030 m²

Faciliteter

Arkivrum
Glasparti
Kælder
Parkeringsplads

Teknik

Elevator
Ventilationsanlæg

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
NORDJYLLAND / Kontor / - Mar2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere