SENEST SET
FAVORITTER

Vandmanden 10H, 9200 Aalborg SV

Beliggende i City Syd

7.995.000,-
5,20 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9631 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 91205722

Markant og velbeliggende investeringsejendom med parkering lige ved døren

Ejendommen er opført i 2005 hvor den efterfølgende er blevet løbende ombygget. Ejendommen fordeler sig med et stort lager på i alt cirka 328 m² dog er lageret opdelt i 2. Lageret har en cirka loftshøjde på 6 meter og der er fra det ene lager udgang til indhegnet varegård. Det resterende er indrettet med kontor, velfærd og fællesarealer fordelt på 2 niveauer. Facaden er beklædt med antracitgrå stålprofiler og taget er af tagpap. Den primære opvarmningskilde er fjernvarme.

Ejendommen har i alt 3 lejere hvor den seneste er Scandic IT som råder over 254 m²lager med tilhørende varegård samt 59 m² kontor med egen indgang fra lageret. Rengøringscompagniet lejer et kontor på cirka 100 m² og et lager på cirka 74 m², derudover deles de med den sidste lejer om et fællesmødelokale på 1 salen. Den sidste lejer er Advokatfirmaet Thomas Jensen som lejer i alt 141 m² kontor. Alle lejerne har gode parkeringsforhold ude foran ejendommen.

Hele området har gennemgået en rivende udvikling og er det absolut største handelsområde i hele Region Nordjylland med bl.a. Bilka, Aalborg Storcenter med 75 specialbutikker, Shoppen
med Elgiganten og den nye biograf. IKEA, stort Bauhaus, Harald Nyborg, Fitness DK samt ca. 80 andre små og mellemstore butikker.

Fra Aalborg Kommunes side er det visionen, at der skal ske en fortsat udvikling af Aalborg City Syd i samspil med Aalborg Midtby til skabelse af en fælles trækplaster for Region Nordjylland.

Forslag til anvendelse

Kontor
Lager

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
488.107,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
746,-
Årlige driftsudgifter kr.
84.923,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
130,-
Pris i kr.
7.995.000,-
Afkast %
5,20 %
Kr./m²
12.225,-

Lokalet

Etage areal
654 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1854 m²

Faciliteter

Fællesareal
Parkering
Lager
Kontor

Teknik

Fjernvarme

MARKEDSINDEX

NORDJYLLAND / Kontor / - Nov2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere