SENEST SET
FAVORITTER

Alexander Foss Gade 9, 9000 Aalborg

Arkitektonisk spændende kontorejerlejlighed

8.500.000,-
5,41 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 98 13 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 6200105

Opdelt i 2 lejemål - (1 lejemål ledig til købers disposition)

Arkitektonisk spændende kontordomicil udbydes til salg som ejerlejlighed i en velfungerende ejerforening sammen med det almennyttige boligselskab Plus Bolig. Ejendommen er opført i 2014 på Alexander Foss Gade i Aalborg. Ejerlejligheden er beliggende på øverste etage (3. sal) og er opført i kvalitetsmaterialer. Ejerlejligheden er beliggende i et af byens mest markante og spændende udviklingsområder, tæt ved motorvejstilkørsel og kun minutter fra Aalborg midtby. Kontordomicilet er tegnet af KPF Arkitekter og opført af Søren Enggaard A/S.

Ejerlejligheden, der er beliggende på ejendommens øverste etage, 3. sal, og er på 464 m² eksklusiv fællesarealer på 33 m², er opdelt i 2 lejemål, hvoraf det ene lejemål på 220 m² (253 inkl. fællesarealer) er udlejet til Scales A/S. Herudover fremstår det resterende lejemålet på 243 m² (277 m² inkl. fællesarealer) ledigt til købers disposition, hvormed kommende ejer selv kan anvende de velbeliggende lokaler til egen virksomhed eller udleje arealerne.

Ejerlejligheden har mange anvendelsesmuligheder, og fremstår moderne med fleksible indretningsmuligheder, hvorfor denne er særdeles velegnet til mange typer virksomheder herunder kontor/IT- virksomheder, klinikker o.l. Ejendommen er ligesom områdets andre ejendomme opført med fokus på lavt energiforbrug og bæredygtighed og med et generelt standardapteringsniveau i god og ordentlig kvalitet.

I ejerlejligheden er der bl.a. installeret fuldt ventilationsanlæg med integreret køl. Fællesarealerne består af fælles indgangsareal i stueetagen samt trappe og elevator til hele ejendommens etager.

Ejerlejligheden er beliggende i et område, som er under omdannelse fra tidligere Eternitområde til en ny, attraktiv og bæredygtig bydel. Områdets udvikling i de seneste år har allerede medført, at interessen for at bo, leve og arbejde i dette område er enorm. Området udgør den optimale ramme for det moderne liv med dets glidende overgange mellem arbejde, fritid, bolig og arbejdsplads, indkøb, fitness, børnepasning samt oplevelser for hele familien. Alt sammen integreret i ca. 40 Ha fantastisk naturlandskab i Aalborgs absolutte midtby.

Området har en ideel placering i forhold til den resterende del af det centrale Aalborg, herunder Aalborg Banegård og Rutebilstationen, ligesom der er meget kort afstand til motorvejsnettet samt Aalborg Universitet.

Parkering:
Der er indkørsel til området fra Sønderbro. Ved siden af bygningen er der etableret parkeringshus, hvor der medfølger ejerandel på 7/53, hvor der er brugsret til 7 stk. parkeringsplader, samt brugsret til 3 stk. parkeringspladser på terræn.

Forslag til anvendelse

Klinik

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
499.300,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.005,-
Årlige driftsudgifter kr.
42.923,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
86,-
Pris i kr.
8.500.000,-
Afkast %
5,41 %
Kr./m²
17.103,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
497 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1470 m²

Faciliteter

Fællesareal
Parkering
Parkering
Fitness
+Mere

Teknik

Elevator
Køl
Ventilationsanlæg

MARKEDSINDEX

NORDJYLLAND / Kontor / - Mar2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK