SENEST SET
FAVORITTER

Østerågade 18A, 9000 Aalborg

Erhvervsejerlejlighed, udlejet til restaurant, sælges

5.475.000,-
4,63 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 98 13 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 6181001

Ejerlejligheden er beliggende på ét af byens mest attraktive handelsstrøg

Investeringsejerlejlighed, udlejet til den prisvindende burgerkæde "Burger Shack", beliggende i markant og charmerende byejendom opført i 1616 i hjertet af Aalborg centrum, tæt ved Nytorv og med Aalborgs nye attraktive havnefrontmiljø sælges.

Erhvervsejerlejligheden er beliggende i en flot og velvedligeholdt bygning opført i bindingsværk med udvendigt synligt træværk. Tagkonstruktionen er sadeltag belagt med røde teglsten, og ejendommens vinduer er termoruder isat trærammer.

Ejerlejligheden er udlejet til Burger Shack, med en lang lejekontrakt, hvor lejer tidligst kan fraflytte lejemålet den 01.05.2023. Restaurationslokalet er nyistandsat og fremtræder i særdeles pæn og vel vedligeholdt stand. I forbindelse med nuværende lejers overtagelse af lejemålet har lejer gennemført en nyindretning af restaurationslokalet med nye gulve, nye vægge mv. samt nyt inventar.

Området, hvori ejerlejligheden er beliggende, har gennem de seneste år været igennem en rivende udvikling og byomdannelse af såvel Nytorv, Østerågade samt Toldbod Plads - dette har bevirket at netop dette område er blevet et særdeles attraktivt sted for såvel Aalborgs borgere, som turister og besøgende i Aalborg. I området forefindes en del restaurationer, caféer og værtshuse, og området er en integreret del af gågadenettet.

Ejerlejligheden er beliggende i en central del af Aalborgs bykerne, hvor hovedparten af alle ind- og udgående busser har af- og pålæsning for midtbyen - det er her gågadenettet bindes sammen. Af naboer til ejerlejligheden kan bl.a. nævnes, Burger King, John Bull Pub, Old Games Pub, Jyske Bank, Irish House, McDonald's mv.

Forslag til anvendelse

Restauration

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
282.000,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
2.431,-
Årlige driftsudgifter kr.
33.153,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
286,-
Pris i kr.
5.475.000,-
Afkast %
4,63 %
Kr./m²
47.198,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
116 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
341 m²

Faciliteter

Bindingsværk
Sadeltag
Teglsten

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere