SENEST SET
FAVORITTER

Las Poulsens Vej 50, 9000 Aalborg

Udbydes til salg for Aalborg Kommune

0,-
0,00 %
Pris i kr. - Udbud/licitation Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9631 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 91204620

Attraktiv beliggende ejendom i Gammel Hasseris med et grundareal på 3.496 m².

Ejendommen er attraktivt beliggende i Gammel Hasseris i et blandet område med parcel- og rækkehuse samt ejerlejligheder, der er beliggende i umiddelbar nærhed af ejendommen.

Ejendommen er opført som et traditionelt længehus, der er jf. BBR har et bebygget areal på 218 m². Længehuset er muret og pudset med bemaling/kalk. Der er syldstenssokkel. Facaden mod gårdspladsen er bemalet med bindingsværksmønster, men der er ikke ægte bindingsværk. Huset har tre opmurede skorstene, der fremstår som originale. Herudover er der udhus (redskabsrum) på ca. 10 m² (fremgår ikke af BBR), brænde skur (bålhytte) jf. BBR på 20 m² samt beskyttelsesrum jf. BBR pr 43 m².

I forbindelse med driften af børnehaven blev der konstateret angreb af skimmelsvamp. I den forbindelse blev der udarbejdet rapporter af OBH Rådgivende Ingeniører dateret 05.02.2016 og 07.01.2016. Der henvises til rapporterne, som indgår som bilag til udbudsmaterialet.

Til ejendommen er der tinglyst vederlagsfrit brugsret til 6 p-pladser på naboejendommen (matr. nr. 13HB) som udløber uden varsel den 1. januar 2039. Der henvises til lokalplan 3-3-105 samt tinglyst dokument af 06.04.2011, som begge indgår som bilag til udbudsmaterialet.

Fra Las Poulsens Vej til Bygaden er der over grunden anlagt en privat fællesvej/-sti, som skal fungere dels som brandvej og dels som offentlig tilgængelig sti for gående og cyklende. Den private fællesvej/-sti skal således være offentlig tilgængelig for fodgængere og cyklister. Ejeren af nærværende ejendom (matr. nr. 13 A) skal forestå vedligeholdelse og drift, herunder renholdelse, snerydning og glatførebekæmpelse mv. af den private fællesvej/sti. Udgifterne til vedligehold og drift, herunder renholdelse, snerydning og glatførebekæmpelse mv., af den private fællesvej/sti, skal dog fordeles mellem alle ejere af lokalplan 3-3-105 delområde A, B og C med følgende fordelingsnøgle: Delområde A – 45%, delområde B – 40% og delområde C – 15%. I den forbindelse henvises til tinglyst servitutter samt lokalplan 3-3-105 samt tinglyst dokument af 06.04.2011, som begge indgår som bilag til udbudsmaterialet.

På grunden er der flere af træerne, der jf. lokalplanen er bevaringsværdige karaktertræer.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
0,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
0,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-
Pris i kr.
0,-
Afkast %
0,00 %
Kr./m²
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
261 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
3496 m²

Faciliteter

P-plads
Redskabsrum

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK