SENEST SET
FAVORITTER

Gravensgade 19, 9000 Aalborg

Charmerende og velbeliggende ejendom

5.500.000,-
5,60 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 96 31 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 91204298

Velholdt ejendom med god altan og tagterrasse. God placering i Aalborg. Muglighed for egen stor bolig.

- God placering
- God størrelse erhvervslejemål
- Velholdt ejendom
- God altan og tagterrasse
- Mulighed for egen stor bolig - evt. opdeling i 2 boliger

Ejendommen består i stueplan af 1 ledigt erhvervslejemål, der gennem mange år husede Ørsnes smykker.

Erhvervslejemålet fremstår i dag delvist opdelt grundet trappeopgangen – og der kan således laves 2 forretninger/koncepter, der komplementerer hinanden, eller 1 lejemål hvor lokalerne integreres mere end de er pt.
Via trappeløb er der nedgang til fin kælder med udgang i terræn på bagsiden til gårdmiljø. I kælderen er der fin mulighed for personalerum, lager mv. Der er toilet, bryggers og 2 disponible rum.

Lokalerne trænger til en opdatering, men rummer rigtig gode muligheder for alle typer forretning.

På 1. og 2 sal er der en stor bolig 1. sal indeholder stor spisestue og stue, værelse samt et hyggeligt køkken med kig til Aalborg Kloster og ikke mindst en dejlig altan. På 2. sal er der 3 store værelser, mellemgang og badeværelse. Desuden udgang til dejlig ugeneret tagterrasse på ca. 12 kvm. Herfra ligeledes skøn udsigt over den mest centrale del i Aalborg, hvor det gamle charmerende kloster er beliggende. Boligen trænger ligeledes til en opdatering – men rummer rigtigt gode muligheder.

Nuværende ejer fraflytter boligen i forbindelse med salg af ejendommen.

Ejendommen fremstår med pudset facade, der er malet i en lys grå farve fra 1. sal og op. I stueplan er facaden beklædt med sorte fliser. Mod gården er facaden ligeledes pudset og malet i en lys grå farve. Taget er belagt med røde teglsten, og er anslået ca 15 år gammelt.

Ejendommen, der har haft samme ejer igennem en længere årrække, fremtræder alm. vedligeholdt og ryddelig såvel inde som ude.

Placeringen i Gravensgade op mod Algade er fin og med god synlighed. I forbindelse med færdiggørelsen af Algade og Budolfi Plads projektet efteråret 2019, vil styre placeringen yderligere.

Området, hvor ejendommen er beliggende, er det centrale Aalborg, som er præget af de aktive gågader Algade, Bispensgade og Gravensgade, Budolfi Kirke, Aalborg Kloster, Salling, samt kort afstand til havnefronten.

I august måned 2016 startede omdannelsen af Budolfi Plads fra en grå betonparkeringsplads til et nyt bymiljø med boliger, dagligvarebutik, specialbutikker, restaurant og caféer, p-kælder og grønne arealer. Vingårdsgade har i den forbindelse været berørt af denne omdannelse, men projektet forventes at være færdig til ultimo 2019.

Omdannelsen af Budolfi Plads løfter og styrker området.

Aalborg centrum er kendetegnet ved gågade systemet med Bispensgade og Gravensgade, der via Nytorv forbindes med Algade, Bredgade og Nørregade. Algade forlænges aktuelt fra Boulevarden op til Vesterbro, hvilket sker i sammenhæng med omdannelse af Budolfi området, hvor der aktuelt bygges nye boliger og etableres et attraktivt byrum mellem Budolfi Kirke og Østerågade/Boulevarden samt de nye boliger.

Midtbyen er således karakteriseret ved mange indkøbsmuligheder, herunder stormagasinerne Salling og Magasin, cafeer og restauranter samt det meget attraktive område mod fjorden, Jomfru Ane Parken, med havnebad, boldspilsbaner mv. Tillige med Utzon museum, Musikkens Hus, Aalborg kongres og kulturcenter, Aalborg teater, biografcenter samt banegård og busterminal.

Indenfor en kortere årrække vil det nuværende sygehus Nord blive omdannet til boligområde, der vil løfte området betydeligt.


Forslag til anvendelse

Dagligvarebutik
Forretning

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
362.000,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.114,-
Årlige driftsudgifter kr.
53.788,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
166,-
Pris i kr.
5.500.000,-
Afkast %
5,60 %
Kr./m²
16.923,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
325 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
138 m²

Faciliteter

Altan
Badeværelse
Toilet
Gårdmiljø
Kælder
P-kælder
Teglsten
Udsigt
Køkken
+Mere

MARKEDSINDEX

NORDJYLLAND / Detailhandel/butik / - Mar2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK