SENEST SET
FAVORITTER

Mylius Erichsens Vej 63D, 9210 Aalborg SØ

Mulighed for selskabshandel

22.000.000,-
4,00 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9813 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 7220316

Opdelt i 16 ejerlejligheder

Velbeliggende og nyere boligudlejningsejendom opdelt i 16 ejerlejligheder sælges. Ejendommen er opført i 2019, og bebyggelsen bærer navnet "Holbøllhaven".

Ejendommen kan købes via en selskabshandel, hvor den udskudte skat p.t. udgør kr. 1.500.000. Køber kan ved køb af selskabet opnå en forrentning af den investerede kapial på 13 % i det første år. Køber opfordres til at søge rådgivning ved egen revisor. Proforma balance og årsrapport med nøgletal for selskabet kan rekvireres ved Nordicals Aalborg.

Alle lejligheder er 2-vær og på 50 m² - alle lejlighederne har den samme planløsning - entré, badeværelse, åbent køkken og stue med udgang til privat terrasse/altan. Lejlighederne fremstår moderne og tidløse, og størrelsesmæssigt med et areal på 50 m² pr. enhed henvender lejlighederne sig bl.a. den studerende.

Bebyggelsen består af to selvstændige bygninger med 8 beboelsesenheder i hver ejendom, fordelt på 4 stk. i stueplan og 4. stk. på 1. salen. Lejlighederne i stueplan har adgang til lille terrasse og 1. salen til altaner. Herudover forefindes der kælderrum på 73 m² kælder under en ene bygning.

Der forefindes ydermere gode udenoms områder på ejendommen med cykelparkeringspladser til lejerne samt 4 stk. p-pladser på ejendommen.

Lejlighederne fremstår som moderne, hvor komforten er i højsædet med vaskemaskine, opvaskemaskine, stilrent køkken og badeværelser, der har gulvvarme og separat bruseniche. Der er flotte 60 x 60 klinker i entréen, der er rummelig, og det gælder også soveværelset, hvor de faste skabe giver plads til garderoben. De fleste af lejlighederne har tilmed god udsigt ind over Aalborg.

En fortræffelig investeringsejendom med lejemål i en altid efterspurgt størrelse med altaner eller terrasse.

Forslag til anvendelse

Boligudlejningsejendom

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
1.044.936,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.306,-
Årlige driftsudgifter kr.
172.341,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
215,-
Pris i kr.
22.000.000,-
Afkast %
4,00 %
Kr./m²
27.500,-

Lokalet

Etage areal
800 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1260 m²

Faciliteter

Altan
Badeværelse
Kælder
P-plads
Terrasse
Køkken

Teknik

Gulvvarme
Opvaskemaskine
Vaskemaskine

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
NORDJYLLAND / Boligudlejning / - Okt2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere