SENEST SET
FAVORITTER

Dannebrogsgade 11, 9000 Aalborg

Velplaceret boligudlejningsejendom

12.900.000,-
3,26 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9631 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 91205827

Præsentabel rødstens-, hjørneejendom med flere flotte arkitektoniske detaljer

Dannebrogsgade 11 er en klassisk etageejendom, bestående af 4½ etage med et flot udtryk mod gaden, og et trofæpræg. I alt omfatter ejendommen 724 m², med tillæg af kælder og tagrum.

Ejendommens facader er af røde teglsten mod gaden, og gule mod gården, og indeholder i sin helhed et rigtig pænt potentiale – på erhvervsdelen, som på boligdelen. Taget er et sadeltag bestående af røde teglsten, udført som mansardkonstruktion. Vinduerne er termoruder, isat hvide PVC-rammer. Mod gaden er der karnapper.

Stueplan består af 2 lejemål. Et erhvervslejemål, udlejet til leje markant under markedslejen, og et netop istandsat, toværelses boliglejemål. I gården er der adgang til hyggeligt, fælles gårdmiljø, lige som der forefindes 1 stk. parkeringsplads til nærværende ejendom. Pladsen benyttes pt. af en af de eksisterende beboelseslejere, men er ikke på kontrakt, og derfor ej heller lejebærende. Fra gårdsiden er der adgang til præsentabel kælder og bagtrappe.

Fortrappen, og opgangen fra Dannebrogsgade fremstår, som selve ejendommen, præsentabel. Etagerne 1. – 3. sal indeholder hver i sær 2 boliglejemål. Investor kan disponere over de 2 stk. på 3. sal jf. den i prospektet værende lejeoversigt.

Flere af lejemålene har altan – enkelte både mod gård og gade. Alle lejemål har adgang til egen køkken og badeværelse af fornuftig standard, og da flere lejere har været i ejendommen i en årrække, kunne det give god mening at køber beregner eventuel mulighed for varsling af en eventuel lejeforhøjelse på baggrund af et nyt omkostningsbestemt budget. Køber forestår selv dette, lige som det forventes, at ejendommen overdrages med et indestående på §18b hos GI, på estimeret 500 t.kr.

Ejendommen er forsynet med fjernvarme, og der er indlagt bygas. Ejendommens energiklasse kan øjensynligt løftes betydeligt, der også giver god mening, så investor undgå en karensperiode, hvad angår indretning af gennemgribende renoverede lejemål, efter BRL §5 stk. 2.

I 2022 er der monteret koldvandsmålere på samtlige lejemål, med undtagelse af 3. sal, der er oplagte at renovere forinden genudlejning jf. lejeoversigten, lige som det pt. uudnyttede tagrum kan tillægges de øverste 3. sals lejemål, som en mulighed.

En handel konstrueres som en aktiv handel, hvor køber selv har mulighed for hjemtagelse af et eventuelt nyt realkreditlån.

En sjælden mulighed for at få fingrene i en markant ejendom i Aalborgs vestby – og med stort potentiale.

Forslag til anvendelse

Boligudlejningsejendom

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
627.220,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
866,-
Årlige driftsudgifter kr.
208.979,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
289,-
Pris i kr.
12.900.000,-
Afkast %
3,26 %
Kr./m²
17.818,-

Lokalet

Etage areal
724 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
361 m²

Faciliteter

Altan
Badeværelse
Gård
Kælder
Parkeringsplads
Sadeltag
Teglsten
Køkken

Teknik

Fjernvarme

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
NORDJYLLAND / Boligudlejning / - Aug2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere