SENEST SET
FAVORITTER

Parkvej 16, 9000 Aalborg

Ejendomsselskab med 2 klassiske opgange

20.775.000,-
3,60 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9631 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 91205643

Stort set udelukkende 2V’ere – 17 boliglejemål i alt. Begge ejendomme fremtræder i en pæn stand, ude som inde

- 2 rødstensejendomme i 9000 Aalborg inkl. selskab
- Stort set udelukkende 2V’ere – 17 boliglejemål i alt
- Begge ejendomme fremtræder i en pæn stand, ude som inde
- Stabil drift, samt enkelte lejereserver
- Konstrueres som en selskabshandel, hvor udskudt skat medfølger

Parkvej 16 er opført i 1939 og er en klassisk rødstensejendom omfattende 10 stk. 2V’ere, i størrelser fra 51 – 64 m². Lejlighederne fremtræder generelt i en præsentabel stand og er med en god indretning, samt køkken og bad af fornuftig standard. Lejlighederne har adgang til fælles gård, og der er gode parkeringsmuligheder nær ejendommen og langs selve Parkvej. Lejerne har adgang til møntvaskeri i ejendommens kælder. Energimærke er pt. D, og ejendommen opvarmes med fjernvarme. Vinduer & døre er generelt monteret med 2 lags energiruder. Taget er et sadeltag med zinkinddækkede kviste og vurderes at være i god stand.

Helgolandsgade 15 er opført i 1898 og ligeledes med facade af røde mursten mod gaden. Gule teglsten mod gårdsiden, herunder delvist beklædt i eternit. Lejlighederne er i dag udstyret med egen altan. Taget er et sadeltag, belagt med røde teglsten. 6 af de 7 lejligheder i 2 værelses lejligheder, mens penthouse lejligheden er en treværelses lejlighed på 85 m2. De øvrige i størrelser fra 46 – 67 m2, hvilket sikrer investor en høj genudlejningshastighed, i det lejemålene egner sig godt til den studerende, blandt andre. Der er relativt gode parkeringsmuligheder langs Helgolandsgade, og lejerne har adgang til hyggeligt gårdmilljø, der er centrum for den pågældende karrébebyggelse. Ligeledes har lejerne adgang til fælles møntvaskeri, placeret i ejendommens kælder. Opvarmning sker via fjernvarme og ejendommen er i dag energimærket med karakteren D.

En handel konstrueres som en selskabshandel med selskabet Parkvej 16 ApS, hvor ovenstående ejendomme er eneste aktiv. Ejendommene skal derved ikke tilbydes lejerne efter reglerne om tilbudspligt, idet sælger dog forestår dette via syn og skøn, efter gældende regler på området. Endvidere udløser handlen ikke tinglysningsafgift på skøde, da handel med kapitalandele. Jf. den i prospektet værende opgørelse, forventes det, at, prisen på anparterne udgør kr. ca. 2.350.000,-, med en forrentning af den indskudte kapital på 11%, under forudsætning af en realkreditbelåning på 75% af kontantpriserne ejendomme indgår med.

En super case med to yderst fornuftige boligudlejningsejendomme inkl. udskudt skat på kr. ca. 500.000,-, der medfølger.Forslag til anvendelse

Boligudlejningsejendom

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
1.029.844,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
992,-
Årlige driftsudgifter kr.
293.442,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
283,-
Pris i kr.
20.775.000,-
Afkast %
3,60 %
Kr./m²
20.014,-

Lokalet

Etage areal
1038 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
724 m²

Faciliteter

Altan
Bad
Gård
Kviste
Kælder
Parkeringsmulighed
Sadeltag
Teglsten
Køkken

Teknik

Fjernvarme

MARKEDSINDEX

NORDJYLLAND / Boligudlejning / - Nov2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere