SENEST SET
FAVORITTER

Carit Etlars Gade 3, 9000 Aalborg

Aalborg C - Flot hjørneejendom med 3 opgange

27.000.000,-
3,40 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Kontaktperson: Peter Fredberg
Telefon +45 5117 XX XX Se nummer
E-mail xx@thorkildkristensen.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 100000134

Ejendommen er beliggende på hjørnet af Carit Etlars Gade og Signalvej i det centrale Aalborg og består af 3 opgange.


Ejendommen er beliggende på hjørnet af Carit Etlars Gade og Signalvej i det centrale Aalborg og består af 3 opgange og 21 attraktive boliglejemål samt 2 garager i gården. Fra ejendommen er der kort afstand til alt, indkøb, grønne arealer, Aalborg city, motervejsnettet omkring Aalborg og i cykelafstand til Aalborg Universitet.
Ejendommen er opført i gule facadesten med eternittag og er løbende holdt i god stand og har senest fået nye vinduer og facadedøre i 2020. Ejendommen har tidligere været ejet af en andelsboligforening, hvorfor den indvendige stand er af varierende karakter.
Ejendommen består af 21 velindrettede og delevenlige boliglejemål fordelt med 11 stk. 2 - værelses lejligheder, 9 stk. 3 - værelses lejligheder og en stor 4 værelses lejlighed i forskudte plan i stueplan. Denne lejlighed har oprindeligt været købmandsbutik og fremstår nu i rustik stil med vandskurede vægge, forskudte plan og nedgang til store disponible rum i kælderen. De øvrige lejligheder er alle indrettet med pæne køkkener, nogle nyere end andre samt toiletter med seperate bade muligheder. På signalvej har 2 lejemål fået tillagt disponible rum til deres boliger, hvorfor etagearealet fraviger BBR. Idet ejendommen tidligere har været ejet af andelshavere, har disse tidligere ejere sat deres individuelle præg på de enkelte lejemål, hvorfor både køkkener og badeværelser generelt er i god kvalitet.
Til brug for lejerne er der stort fællesvaskeri i kælderen hvor lejerne ligeledes har cykelparkering og egne depotrum. Der er desuden stort flisebelagt gårdmiljø hvor der ligeledes ligger 2 garager. Der er aflukkelig port ind til gårdmiljøet.

Efter ejendommens overgang fra andelsboliger til udlejningsejendom har sælger sørget for at tilmelde ejendommen til Grundejernes Investeringsfond.

Ejendommen kan handles i selskabskonstruktion med en estimeret pris på anparterne på kr. 10.176.644 og udskudt skat på ca. 2.575.000

Forslag til anvendelse

Udlejningsejendom
Boliglejemål

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
1.238.919,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
802,-
Årlige driftsudgifter kr.
329.979,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
214,-
Pris i kr.
27.000.000,-
Afkast %
3,40 %
Kr./m²
17.476,-

Lokalet

Etage areal
1545 m²
Sekundært areal
414 m²
Grund areal
770 m²

Faciliteter

Bad
Cykelparkering
Depotrum
Gårdmiljø
Toiletter
Port
Køkken

MARKEDSINDEX

NORDJYLLAND / Boligudlejning / - Sep2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere