SENEST SET
FAVORITTER

Ryesgade 47, 9000 Aalborg

Pæn og centralt beliggende ejendom

6.600.000,-
4,27 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9631 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 91205594

Spændende investeringsejendom opdelt i ejerlejligheder beliggende i Vestbyen

Ejerlejlighederne er beliggende i et af Aalborgs mest efterspurgte områder på hjørnet af Kastetvej og Ryesgade. Ejendommen er særlig kendt for deres erhverv i underetagen, som er cykelbutikken Glæsner Cykler. Cykelbutikken har fungeret som en veletableret virksomhed i mere end 40 år, og har et særdeles godt renommé i området. Ved overtagelse af ejendommen indgås en ny lejekontrakt med sælger på en 5 års uopsigelighed, hvorfor de forbliver som lejer i butiksejerlejligheden.

Butikken udgør et erhvervsareal på 177 m², der omfatter underetagen i ejendommen med tilhørende værksted og kontor beliggende på Ryesgade 47 samt Kastetvej 53.

De to beboelseslejligheder er beliggende hhv. i stuen og på 2. sal, og udgør tilsammen 292 m². Det er på nuværende tidspunkt sælger der beboer på 2. sal, men er indstillet på at flytte, eller lave en kortvarig lejeaftale.

Lejligheden i stueetagen er en 4-værelses herskabslejlighed, der udgør et areal på 157 m². Lejligheden fremstår pæn og velholdt med et stort køkken, stuer en suite, store rummelige værelser med udgang til en dejlig terrasse samt et flot og funktionelt badeværelse. Ydermere har lejligheden stukloft og trægulve.

Lejligheden på 2. sal er en 5-værelses lejlighed, der udgør et areal på 135 m², dertil tillægges der yderligere 37 m² isoleret tørreloft, som i dag benyttes til kontor, men kan benyttes til forskellige anvendelsesmuligheder. Lejligheden rummer en hyggelig stue med skråvægge, og fremstår i en god stand.

Ejendommen vurderes i sin helhed til at være en flot ejendom med en pæn facade, nyere vinduer og tag, samt en flot lys opgang og bagtrappe.

Der er masser af liv i nærområdet, hvor der både findes grønne arealer, cafeer og indkøbsmuligheder.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
358.300,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
764,-
Årlige driftsudgifter kr.
76.214,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
163,-
Pris i kr.
6.600.000,-
Afkast %
4,27 %
Kr./m²
14.072,-

Lokalet

Etage areal
469 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
322 m²

Faciliteter

Badeværelse
Skråvægge
Terrasse
Trægulve
Køkken
Kontor

MARKEDSINDEX

NORDJYLLAND / Boligudlejning / - Dec2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere