SENEST SET
FAVORITTER

Juelsparken 2, 9210 Aalborg SØ

19 ejerlejligheder i Juelsparken

26.400.000,-
3,96 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9813 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 7210420

Sund veldrevet ejerforening

I Aalborgs største ejerforening, Juelsparken udbydes nu til salg 19 istandsatte ejerlejligheder, som alle er udlejet. Det er ombyggede 1-2 værelses lejligheder, som er lavet til 2 og 3 værelses. Et stk. 2 værelses på 82 m² er pænt istandsat, men ikke ændret til 3 værelses som de andre.

De 18 andre har fået flyttet køkkenet ind i stuen, så det giver en mere moderne indretning og samtidig har frigjort det gamle køkken, som et nyt soveværelse med skabe. Fra stuen er der adgang til stor altan - alle med flot udsigt og sol. Alle lejligheder har privat skur i terræn på 8 m² - hvor der er plads til barnevogn, cykler, motorcykel osv. I kælderen er der fælles rum med bordtennis, fitness og plads til værksted. Der er ansat to viceværter i foreningen, så alt drives professionelt. Foreningen har rigtig god økonomi og lave fællesudgifter.

Juelsparken er beliggende i Gug, hvor der er nem adgang til alle dagligdagens faciliteter. Der er kort til indkøb, institutioner, sportsfaciliteter og busforbindelser.

Husleje er særdeles konkurrencedygtigt prisfastsat, så der opleves ikke tomgang. Lejemålene drives af professionelt firma, som håndterer alt til fast all. incl. Pris (fastpris aftale vedlagt i salgsopstilling), ejendommen henvender sig derfor også til passiv investering, hvor alt bliver håndteret til en fast årlig pris. Løbende istandsættelse foretages af ejerforeningen og der er afsat penge dertil i fællesudgifter.

Fra Juelsparken kan man nå Aalborg Universitet på 5 minutter og på et kvarter er du i Aalborg centrum. Når det kommende supersygehus står færdigt, er der også kun 10 minutter til det.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
1.452.804,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.037,-
Årlige driftsudgifter kr.
419.013,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
299,-
Pris i kr.
26.400.000,-
Afkast %
3,96 %
Kr./m²
18.844,-

Lokalet

Etage areal
1401 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
53664 m²

Faciliteter

Altan
Vicevært
Køkken

MARKEDSINDEX

NORDJYLLAND / Boligudlejning / - Sep2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere