SENEST SET
FAVORITTER

Rantzausgade 30, 9000 Aalborg

Hjørneejendom med mange flotte detaljer

32.500.000,-
3,41 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9631 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 91204535

Boligudlejningsejendom med 2 opgange og 18 lejemål beliggende midt i Aalborg på hjørnet af Rantzausgade og Steen Blichers Gade

Rantzausgade 30/Steen Blichers Gade 10 har været i samme families eje siden 1965.

Investor køber en strømlinet ejendom i pæn stand inde som ude. 16 ud af 17 beboelseslejemål er §5 stk. 2 renoverede. Ikke uvæsentligt henset til ny lovændring pr. 01.07.2020 om samme.

Ejendommen byder på mange flotte arkitektoniske detaljer, blandt andet harmoniske karnapper og kviste og præsentable vinduer i stueplan med murede rundinger. Vinduerne er primært dannebrogsvinduer med termoruder isat hvidmalede trærammer. Taget et sadeltag belagt med røde teglsten og inddækninger i zink.

I 2013 er ejendommens 5. sal indrettet med 3 nye taglejligheder, og ny ejer har til enhver tid mulighed for at udstykke disse i ejerlejligheder, og den resterende ejendom i tilsvarende én ejerlejlighed. Der henvises i øvrigt til den i prospektet oversigt over større istandsættelser.

Jf. lejeoversigten, er der i dag 1 erhvervslejemål og 17 beboelseslejemål. Erhvervslejemålet er udlejet til ”Busy Bitch” (salg af vintage samt kunstgalleri).

De respektive beboelseslejemål omfatter 6 stk. 2 værelses lejemål (opgangen Rantzausgade 30), 6 stk. 3 værelses lejemål og 5 stk. 4 værelses lejemål (Steen Blichers Gade). De 3 taglejligheder er udstyret med hems og altaner med flot udsigt over Aalborg.

Ejendommen er bindingspligtig til Grundejernes Investeringsfond og pt. er §18b negativ med knap 1,4 mio. kr. Ny ejer skal derfor som udgangspunkt ikke hensætte for så vidt angår §18b de næste 10 år.

Lejerne har adgang til fælles møntvaskeri i kælderen, hvor der ligeledes er depotrum til beboelseslejerne.

Opvarmning sker via fjernvarme og er energimærket med karakteren ’C’. Ved salg skal ejendommen tilbydes lejerne efter reglerne om tilbudspligt.

En mere sjældent udbudt hjørneejendom i tilsvarende pæn stand i Aalborg midtby er vanskelig at finde, og således er der her en unik mulighed for udvidelse af porteføljen med en yderst velbeliggende trofæejendom.


Forslag til anvendelse

Beboelseslejemål

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
1.462.210,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
921,-
Årlige driftsudgifter kr.
368.803,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
232,-
Pris i kr.
32.500.000,-
Afkast %
3,41 %
Kr./m²
20.479,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
1587 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
379 m²

Faciliteter

Altan
Depotrum
Kviste
Sadeltag
Teglsten
+Mere

Teknik

Fjernvarme

MARKEDSINDEX

NORDJYLLAND / Boligudlejning / - Apr2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK