SENEST SET
FAVORITTER

Nørre Tranders Vej 41, m.fl., 9000 Aalborg

Ejendomsportefølje

18.075.000,-
4,51 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 96 31 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 91204715

Spændende boligportefølje – 13 lejemål beliggende attraktivt i 9000 Aalborg

NØRRE TRANDERS VEJ 41 & 41A
består af et forhus og et baghus, begge opført i 1920. I og med at baghuset i adskillige år har været benyttet til erhvervsformål, og først siden hen er omdannet til helt nye lejligheder, er der ingen bindingspligt til Grundejernes investeringsfond – 7 stk. i alt.

Begge bygninger fremstår med hvidpudsede facader, og bygningerne er i samme forbindelse efterisoleret til glæde for lejerne, hvad angår årlig varmeudgift. Begge bygninger er på 2 etager mens nr. 41 endvidere har kælder. Ude og inde er samtlige m2 i overordentlig god stand og ny ejer får således ingen større vedligeholdelsesmæssige udgifter de næste mange år. Der er særskilte målere i alle lejemål hvad angår koldt og varmt vand.

Lejemålene i den forreste del er på 90 – 93 m2 (tre værelses lejligheder + hems til lejemålet på 1. sal) og de nye lejligheder i nr. 41A er alle toværelses lejligheder, alle på 59 m2.

Den 1.128 m2 store grund er udlagt til parkering, mens lejerne ligeledes har adgang til fælles have, på den bagerste del af grunden.

FALSTERSGADE 38
Ejendommen er opført i 1919 og består af 3 lejemål, hvor af stuelejligheden disponerer over den primære del af ejendommens kælder og lukket have, samt udestue. Det samlede areal lejeren råder over er 113 m2.

Lejemålet på 1. sal er på 58 m2 og 35 m2 på 2. sal. Som tilfældet er det med lejemålet i stueplan, fremstår disse lejligheder også gennemrenoverede med køkken og bad af høj standard.

Facaden mod Falstersgade- og mod haven er malet i en mørk blå nuance. Taget er et sadeltag belagt med eternitplader.

Der er relativt gode parkeringsforhold foran ejendommen og kort afstand til busforbindelse og indkøbsmulighed i Super Brugsen i Sjællandsgade.

En pæn ejendom med en god attraktiv størrelse lejemål. Et større stuelejemål der henvender sig til den nystiftede familie og 2 mindre lejemål, som oftest vil være passende for den studerende.

Lejen i ejendommen fastsættes efter det lejedes værdi.

Ny ejer kan med fordel installere koldvandsmålere, idet lejen der oppebæres i dag er inkl. vand.

LANGGADE 1B
De 3 lejligheder er del af velfungerende ejerforening og hjemhørende i den populære Aalborg-bydel, Vejgaard. Ejerforeningen består af 2 bygninger og nærværende 3 ejerlejligheder består af 1 stuelejlighed og 2 stk. på 1. sal i ”1B”.

Lejlighederne er alle i en fornuftig stand og med køkken og badeværelse af en fornuftig standard. Størrelsesmæssigt er de på 53 – 55 m2 og alle 2 værelses lejligheder, der henvender sig til studerende og med en månedlig leje på godt kr. 4.650, og endvidere med kort afstand til busforbindelse til henholdsvis Aalborg centrum og ligeledes et af landets bedste universiteter.

Der er gode parkeringsforhold på selve ejendommen og på selve Langgade, hvor fra lejerne har under 500 meter til indkøbsmuligheder i henholdsvis Netto og SuperBrugsen, samt de mange forretninger og madsteder langs Hadsundvej og Vejgaard Bymidte.

Lejlighederne kan udlejes efter reglerne om det lejedes værdi og den gennemsnitlige leje er pt. kr. 1.036 kr. pr. m2.

De senere år er efterspørgslen efter en bolig i ovennævnte Aalborg-bydele steget markant, og på trods af den store mængde nybyggeri, er der stadig stor efterspørgsel efter en tidsvarende lejebolig i ”Øgaden” og Vejgaard, der særligt for studerende er en oplagt adresse, i og med, at begge områder er placeret mellem universitetsområdet i Aalborg Øst, Handelsskolen i Turøgade mv.

Begge områder har velfungerende buslinjer, der de kommende år intensiveres med nyt +BUS-koncept. I modsætning til andre områder i Aalborg, er der samtidig gode parkeringsmuligheder i såvel Vejgaard, som området omkring Falstersgade, lige som der er gode indkøbsmuligheder i særligt Vejgaard.

Investor overtager en interessant portefølje med en historisk set unik mulighed for opnåelse af nærmest 0-rente på realkreditbelåningen, samt en geografisk god placering på samtlige af de i alt 13 stk. beboelseslejemål.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
1.013.357,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.154,-
Årlige driftsudgifter kr.
197.379,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
225,-
Pris i kr.
18.075.000,-
Afkast %
4,51 %
Kr./m²
20.587,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
878 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Bad
Kælder
Parkering
Sadeltag
Køkken
Parkering
Bad
+Mere

MARKEDSINDEX

NORDJYLLAND / Boligudlejning / - Mar2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK