SENEST SET
FAVORITTER

Egeparken 8, 9000 Aalborg

58 lejligheder

124.982.000,-
4,19 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9813 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 7200111

Attraktiv investeringsmulighed

På en af Aalborgs højeste placeringer på toppen af Sohngårdsholmsvej har Søren Enggaard A/S udviklet og opført PARKBYEN. Der opføres samlet 5 boligejendomme, hvoraf de to ejendomme sælges som ejerlejligheder, og de resterende 3 ejendommen er opført til udlejning.

Egeparken 4, 9000 Aalborg og Egeparken 6, 9000 Aalborg er solgt - og der er nu kun én ejendom tilbage til salg.

I nærværende prospekt præsenteres Egeparken 8, 9000 Aalborg, som indeholder i alt 5.434 m² boligetagemeter efter BBR fordelt på 58 velindrettede lejligheder i 16 etager.

Egeparken 8, 9000 Aalborg står klar til overtagelse og til lejernes indflytning pr. december 2021 / januar 2022.

Ejendommene opføres i totalentreprise af HP Byg A/S og afleveres turn-key og fuldt udlejet efter nærmere aftale med sælger. Ejendommene er tegnet af arkitektfirmaet Transform fra Aarhus og vil fremstå moderne og tidssvarende med murede ydervægge af teglsten.

Lejlighederne varierer i spændet fra 75 - 111 m² med en gennemsnitlig størrelse på 94 m2. Ejendommen indrettes med mindre boliger til studerende og seniorer samt større lejligheder til unge par og familier. Lejlighederne opføres med store altaner til hver lejlighed (fra ca.
8 - 21 m²) og tagterrasser på ca. 50 m² for de øverste penthouse lejligheder. Ejendommen udstyres med elevator samt cykelparkering i stuen. Lejlighederne bliver indrettet i moderne nordisk stil og med sunde og vedligeholdelsesfrie materialer, således det tilsikrer et stabilt og langtidssikret lavt vedligeholdelsesniveau. Billederne i nærværende salgsmateriale er inspirationsfotos og der henvises til særskilt materialefortegnelse, som kan rekvireres hos Nordicals Aalborg.

Ejendommen er under opførelse i et allerede bebygget område, som primært anvendes til undervisning og beboelse. Her opføres Parkbyen med udsigt over Den Gamle Golfbane og Sohngårdsholmsparken og fra ejendommens øverste etager er der udsigt over hele Aalborg City og Limfjorden.

Mellem det eksisterende byggeri og de nye boliger etableres en blanding af tætte og åbne gårdrum. I grundens vestlige område etableres et ankomstområde, terrænparkering og et parkeringshus, hvilket vil frigive plads til de grønne opholdsområder. Mellem det nye boligbyggeri etableres ligeledes lommer med terrænparkering. Etableringen af de grønne områder og det eksisterende naturområde vil give en fornemmelse af at bo i parklignende terræn.

Parkering:
Parkeringen bliver løst således, at grundejerforeningen, som Egeparken 8, 9000 Aalborg bliver en del af, kommer til at eje parkeringshuset samt terrænparkering. Parkeringspladser udmatrikuleres dermed ikke særskilt og medfølger ikke i et direkte ejerskab af investor. Som investor og køber af Egeparken 8, 9000 Aalborg får man i stedet 58 stk. p-licenser, der evt. kan udlejes til lejerne. Der er således ikke "faste parkeringspladser" til hver lejer/ bolig men derimod "flydende parkering" på området. Der er indgået aftale med Apcoa, således man som lejer med en p-licens er sikret at have en parkeringsplads tilknyttet. Parkeringen på ejendommen er anlagt ud fra Aalborg Kommunes dobbeltudnyttelsesprincipper. Ejer af ejendommen (eller administrator) opretter brugerne (lejerne) i Apcoas system, hvorefter der tilsendes bruger en mail. Det er således op til den enkelte bruger selv at vedligeholde systemet i forhold til registrering af bil.

Førstegangsudlejning af lejlighederne sker inkl. en p-plads uden særskilt betaling herfor.

Forslag til anvendelse

Boligbyggeri

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
6.307.200,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.161,-
Årlige driftsudgifter kr.
1.121.921,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
206,-
Pris i kr.
124.982.000,-
Afkast %
4,19 %
Kr./m²
23.000,-

Lokalet

Etage areal
5434 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
370 m²

Faciliteter

Altan
Cykelparkering
Gårdrum
Parkering
Teglsten

Teknik

Elevator

MARKEDSINDEX

NORDJYLLAND / Boligudlejning / - Sep2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere