SENEST SET
FAVORITTER

Arkildsdal 14 m.fl., 9400 Nørresundby

14 stk. Restejerlejligheder

11.500.000,-
4,26 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9631 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 91204548

14 stk. beboelsesejerlejligheder velbeliggende i Nørresundby, Lindholm

Køber overtager 14 beboelsesejerlejligheder, hvor 1 lejlighed pt. er under renovering. Den gennemsnitlige leje er pt. på 923 kr. pr. m².

Den lovlige leje der kan opkræves, er en omkostningsbestemt husleje, efter BRL § 5 stk. 1. Ny ejer kan ved lejerfraflytning enten vælge at frasælge den enkelte ejerlejlighed, med forventet fortjeneste, eller alternativt lave en gennemgribende forbedring af lejemålet efter BRL § 5 stk. 2, hvor ved lejen kan fastsættes efter markedslejen.

Med undtagelse af to større lejligheder på hver 90 m², er de øvrige på henholdsvis 61 og 62 m., der er en efterspurgt størrelse for blandt andet studerende. Alle lejligheder har eget køkken og bad af fornuftig standard.

Lejlighederne er indvendigt i varierende stand, men er alle med gode- og gennemtænkte planløsninger.
Byggeriet fremstår med facader i gule mursten og eternitplader. Vinduerne er energiruder isat hvide træ-alurammer. Taget er et bulit-up tag belagt med tagpap.

Byggeriet er tegnet af arkitekt Cramer, der har tegnet og bygget en større del af byggeriet i Nørresundbydelen ”Lindholm”, fra 1950’erne. Nærværende ejendom er opført i 1969 og således også bindingspligtig til Grundejernes Investeringsfond. Idet saldo for nærværende 14 lejligheder pt. er negativ med kr. 2.065.274 ultimo 2019, er der alene afsat til §18 jf. rentabilitetsberegningen. Endvidere ses ejendommen udvendigt at være i fornuftig stand, og løbende vedligeholdt.

Lejerne nyder godt af gode parkeringsforhold på ejendommen, og større grønt område foran- og bag selve ejendommen.

Nørresundby, og herunder også Lindholm, har de senere år gennemgået en positiv udvikling og priserne på ejerlejligheder er de senere år steget, som følge af den stigende efterspørgsel og øgede urbanisering, der også indbefatter at flere ønsker at bosætte sig i Aalborg- eller i umiddelbar nærhed deraf. Her er Lindholm de senere år blevet et attraktivt sted at bo for såvel ejere som lejere. Meget nyt byggeri har set dagens lys – senest med byggeriet ”Horisonten” på 17 etager.

Lindholm Strandpark er et velbesøgt sted langs Limfjorden, og fra nærværende ejendom er der kort afstand til den populær (Kultur broen) cykel- og gangbro til Aalborg. Endvidere er der få hundrede meter til grønt område i form af Lindholm høje.

For lejer er der ligeledes få meter til busforbindelse langs Vikingevej, men samtidig kort afstand til motorvejsnettet via Forbindelsesvejen, og endelig kort afstand til Aalborg Lufthavn, der hvert år vækster markant med flere nye destinationer.

De seneste år er der åbnet flere nye dagligvareforretninger i kvarteret, herunder ; LIDL, Netto og Rema1000.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
848.916,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
923,-
Årlige driftsudgifter kr.
366.857,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
399,-
Pris i kr.
11.500.000,-
Afkast %
4,26 %
Kr./m²
12.500,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
920 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Bad
Parkeringsforhold
Køkken

MARKEDSINDEX

NORDJYLLAND / Boligudlejning / - Aug2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK