SENEST SET
FAVORITTER

Frejlev Skolevej 6, 9200 Aalborg SV

Tre nyopførte rækkehuse beliggende midt i Frejlev by

6.600.000,-
4,61 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 72 31 XX XX Se nummer
E-mail xx@metropolerhverv.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 3281

Erhverves ved overtagelse af selskab

EJENDOMMEN
Ejendommen består af tre nyopførte rækkehuse – heraf to pa° 94 m² og et pa° 90 m². Ejendommen opføres med facade i flotte mursten, træ/alu vinduer og built-up tag belagt med tagpap. Husene fremstår således i vedligeholdelsesfrie materialer, og er opført af en velrenommeret nordjysk entreprenør.

Rækkehusene er velindrettede med entre, badeværelse, køkken/alrum i a°ben forbindelse med stuen, soveværelse og to værelser. Husene er udstyret med flotte hvide HTH-køkkener, laminat- / klinkegulve, alt i hårde hvidevarer m.m.

Alle rækkehuse er lejet ud med indflytning den 1. november 2019.

Til hvert rækkehus hører egen carport og redskabsrum samt have med græsplæne, flisebelagte terrasser samt flisebelagt indkørsel. Den enkelte lejer forestår selv græsslåning, snerydning o.l.

OPFØRELSESÅR
Ejendommen er opført i 2019.

OMRÅDET
Ejendommen er beliggende centralt i Frejlev, der er en satellitby til Aalborg med knap 3.000 indbyggere. Fra byen er der ca. 10 km. til Aalborg Centrum og kun 3 km. til Aalborg City Syd / Aalborg Storcenter, hvor der findes over 100 større og mindre detail- og specialbutikker, herunder en del større detailkæder.

Ejendommen har en rigtig god beliggenhed direkte overfor Frejlev skole og med særdeles let adgang til indkøb, idrætshallen, bus m.m.

Frejlev har igennem de seneste år oplevet en stor tilflytning af beboere, idet byen bl.a. har kunnet tilbyde attraktive byggegrunde og stadigvæk meget let adgang til Aalborgs mange arbejdspladser o.l. Herudover byder Frejlev på at aktivt foreningsliv og en velfungerende skole. Frejlev grænser op til Drastrup Skov med både gåruter og mountainbike ruter.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
344.400,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.019,-
Årlige driftsudgifter kr.
42.500,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
126,-
Pris i kr.
6.600.000,-
Afkast %
4,61 %
Kr./m²
19.527,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
338 m²
Sekundært areal
60 m²
Grund areal
800 m²

Faciliteter

Badeværelse
Redskabsrum
Køkken

MARKEDSINDEX

NORDJYLLAND / Boligudlejning / - Aug2019

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere