SENEST SET
FAVORITTER

Hadsundvej 5, 9000 Aalborg

Særdeles præsentabel udlejningsejendom

9.900.000,-
4,57 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9631 XX XX Se nummer
E-mail xx@thorkild-kristensen.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 100000050

Flot renoveret og meget velholdt

Totalrenoveret udlejningsejendom beliggende først i Vejgaard. Ejendommen fremtræder i en særdeles flot stand med nyere rødt tegltag, zinkinddækket tagspir, nyere vinduer i alle boliglejemålene og nymalet bagfacade med udvendig ståltrappe. Indvendigt er ejendommen ligeledes toprenoveret med nyt el, nye installationer, nye entredøre og en flot opgang. Ejendommen indeholder 6 yderst attraktive boliglejemål samt et stort erhvervslejemål i stueplan.

Ejendommen er beliggende først i Vejgaard med kort afstand til Aalborgs nye havnefront, kort afstand til gode indkøbmuligheder ved Vejgaard Bymidte og lige ved det attraktive Ø-gadekvarter med Østre Anlæg som det grønne samlingspunkt. Ejendommen er ligeledes beliggende i cykelafstand til Universitetet.

I forlængelse af Hadsundvej 5 ind mod Tornstedsgade er der et ubebygget areal, der ligger som adgang til gårdmiljøet. Sælger har undersøgt muligheden for, i samarbejde med ejer af Tornstedsgade 3, at opføre ny facadebebyggelse i mellemrummet mellem de 2 bygninger. Den estimerede byggeret er anslået til ca. 350 m².

Lejemålene
Erhvervslejemålet i stueplan er udlejet til mæglerkæde "Din Mægler" og består af ialt 133 m² med stort forretningslokale samt kontor og velfærdsområde. Erhvervslejemålet ligger med stor profileringsmulighed ud mod Hadsundvej, der er et trafikeret handelsstrøg i Vejgaard.

Boliglejemålene består af 4 stk. 2 - værelses lejligheder med 3 af dem på 46 m² mens den sidste i tagetagen er på 67 m². Desuden 2 stk. 3 - værelses lejligheder på 87 m². Alle seks lejemål fremtræder i meget flot og præsentabel stand med store bademiljøer og lyse køkkener. Med beliggenheden op mod Hadsundvej har udlejer valgt ekstra lydabsorberende vinduer mod Hadsundvej.

Forslag til anvendelse

Boliglejemål
Udlejningsejendom

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
556.590,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.089,-
Årlige driftsudgifter kr.
108.505,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
212,-
Pris i kr.
9.900.000,-
Afkast %
4,57 %
Kr./m²
19.374,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
511 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
236 m²

Faciliteter

Tegltag

MARKEDSINDEX

NORDJYLLAND / Boligudlejning / - Jun2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK