SENEST SET
FAVORITTER

Bispensgade 23, 9000 Aalborg

Lejepotentiale i erhvervslejemålene

30.250.000,-
3,75 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 96 31 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 91203901

Trofæ ejendom med konverteringsmulighed.

På bedste placering, hvor Bispensgade krydser med Gravensgade og Vesterå, ligger ejendommen Bispensgade 23. Nærmeste nabo er H&M, der har været placeret på dette strøg siden midten af 1970'erne.

Det er en markant og flot ejendom med facade i teglsten, der er pudsede og malet i en blålig flot farve. Facaden brydes flot af gesimser, der er hvidmalede, hvilket er med til at give ejendommen et markant udtryk.

Taget er belagt med skifereternit og vinduerne er primært to-lags termoglas isat trærammer fra 1994. På ejendommens østlige side er der brandtrappe og lille lukket gård.

Ejendommens bebyggede areal er 306 kvm hvilket er arealet i stueplan. På 1. - 3 sal er der på hver etage 264 kvm og på 4. etage 197 kvm.

b.young disponerer over 200 kvm i stueplan, 181 kvm på 1.sal og 264 kvm i kælderen. Frisør Noor Hassan disponerer over 65 kvm i stueplan.

Butiksarealet som b.young disponerer over fremstår med en rigtig stærk facade, der ligger ud til såvel Bispensgade som Gravensgade.

Lokalets forreste del er med lyse klinker på gulvet og lyse lofter/vægge. Den bagerste del er med lyse trægulve. Der er fra stueplan adgang til kælder via trappe, der ligeledes leder til 1.sal, som anvendes til personalefaciliteter og lager.

Der ledige kontorarealer på 1. - 4. sal vil for begrænsede midler kunne aktiveres til kontorbrug igen. Seneste lejer er Adecco der disponerede over en stor del af 1. sal og hele 2. sal.

Alternativt vil disse kvadratmeter kunne konverteres til 11-12 lejligheder - der foreligger skitser herpå. 7 af disse vil kunne etableres med altan / udeareal mod øst/syd og med fremragende udsigt til Aalborg Kloster samt Budolfi Kirke m.m. 3 øvrige lejligheder har altan/fransk altan mod Bispensgade med kig nedad Vesterå.

I forbindelse med etablering af boliger på 1. til 4.sal er der mulighed for, at etablere elevator parallelt med hovedtrappen.

Konvertering af arealerne på 1. til 4. sal kræver udarbejdelse af projektbeskrivelse, som skal godkendes af Aalborg Kommune. Indbetaling til P-fond skulle påregnes for det antal boliger der etableres.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
1.423.779,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
938,-
Årlige driftsudgifter kr.
286.519,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
189,-
Pris i kr.
30.250.000,-
Afkast %
3,75 %
Kr./m²
19.928,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
1518 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
295 m²

Faciliteter

Altan
Gård
Kælder
Teglsten
Trægulve
Udsigt
+Mere

Teknik

Elevator

MARKEDSINDEX

NORDJYLLAND / Boligudlejning / - Feb2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK