Boligudlejningsejendomme i Aalborg

Her på siden finder du Danmarks bedste og bredeste udbud af investeringsejendomme, udlejningsejendomme til salg og boligudlejningsejendomme i Aalborg. Her på Ejendomstorvet samarbejder vi med mere end 200 af landets bedste erhvervsmæglere og erhvervsudbydere, og derfor er du også garanteret det fulde udbud over ledige ejendomme til salg og investering i Aalborg.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Find en udlejningsejendom i Aalborg

Aalborg er den største by i Nordjylland, og er en by som oplever stigende vækst og interesse. Derfor er Aalborg også et godt sted at overveje, når du vil investere i udlejningsejendomme til salg.

Ofte stillede spørgsmål

Kan man afskrive på udlejningsejendomme i Aalborg?

Hvis du er fast ejer af ejendom, så kan du ved erhvervsmæssig anvendelse afskrive skattemæssigt på udlejningsejendomme i Aalborg. Det kan give dig lukrative fordele, da du samtidig ikke udelukkes for fradrag vedrørende løbende vedligeholdelsesomkostninger.

Hvordan er markedet for investeringsejendomme og udlejningsejendomme i Aalborg?

Markedet for investerings- og udlejningsejendomme til salg er blevet stort i Danmark. Det gælder også indenfor beboelsesejendomme, ejendomme til kontor og/eller butikker og lagerejendomme i udbud i Aalborg og resten af Danmark.

Hvilke faktorer spiller en rolle for afkastet og markedsprisen?

Der er flere faktorer der gør sig gældende, når det kommer til afkast og markedspris. Dog kan en faktorer som beliggenhed være afgørende, da en populær beliggenhed vil medvirke til en større efterspørgsel. Læs mere om de generelle faktorer, du skal være opmærksomme på her på vores guide til ejendomsinvestering.

Hvor mange mæglere i Aalborg samarbejder Ejendomstorvet.dk med lige nu?

Ejendomstorvet.dk opnår vi hele tiden nye og gunstige samarbejder med dygtige mæglere over hele landet. Derfor har vi mere end 200 erhvervsmæglere tilknyttet i Danmark, hvoraf 6 findes i Aalborg, hvilket giver det bedste udvalg af investerings- og udlejningsejendomme.

Hvorfor er det gratis at søge efter investeringsejendomme i Aalborg på Ejendomstorvet?

På Ejendomstorvet.dk er det gratis at søge efter investeringsejendomme i Aalborg, da vi er en forening uden personlig profit, som ønsker at få udbud og efterspørgsel til at mødes. Det gør vi bedst, hvis din søgning efter udlejningsejendomme i Aalborg er gratis.

Hvilke typer investeringsejendomme i Aalborg finder jeg på Ejendomstorvet?

På Ejendomstorvet.dk finder du alle slags investeringsejendomme i Aalborg: både til boligudlejning, kontor, butik, grund, projektejendomme osv. Se hele udbuddet af ledige investeringsejendomme på Ejendomstorvet.

Se Boligudlejning til investering her: