SENEST SET
FAVORITTER

Søvangen 5A, 9400 Nørresundby

Velbeliggende småejendom

5.750.000,-
4,80 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 96 31 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 91203192

Alle boliger er lyse og tidsvarende. Mulighed for parkering foran ejendommen.

Søvangen er en rolig og blind vej med tilkørsel fra den inderste del af Thistedvej/Vestergade, der fører til/fra Aalborg centrum. Der er alene en ejendom mellem nærværende og Limfjorden. For lejerne er der kun 150 m. til indkøbsmulighed i LIDL og tilsvarende afstand til Lindholm Strandpark, Lindholm Station og Kulturbro til Aalborg Vestby.

Ejendommen er i lejeretlig forstand en ’80’20’-ejendom. Derfor reguleres lejen efter det lejedes værdi. Ejer er ikke pligtig til at hensætte til udvendig vedligeholdelse. Bygningen er fritliggende med malede facader og sadeltag belagt med eternitplader. Vinduerne er af termoruder isat hvide plastrammer.

Der er en høj genudlejningshastighed på de i alt 6 beboelseslejemål. Dels er de arealmæssigt på 42 – 76 kvm og dels er de alle lyse og tidsvarende, herunder med badværelser og køkkener af fornuftig standard. Derudover er der mulighed for parkering for lejer på et asfalteret areal foran ejendommen. Særligt 1. tv. venstre skiller sig ud, da dette lejemål har adgang til stor altan med udsigt over Limfjorden og Aalborg. De øverste 2 lejemål har adgang til fælles stort bad og toilet. For lejerne er der adgang til møntvaskeri i ejendommens opgang.

Grunden er omfattet af værditabsordningen med en engangsudgift for ejer på maksimalt kr. 40.000,-. Forholdet er ikke til hinder for den nuværende anvendelse er ejendommen.

På grunden, der andrager 954 kvm, forefindes desuden skur til henstilling af cykler m.m., mens lejerne ligeledes har adgang til større lukket have med terrasse mod Limfjorden.

Ejendommen er forsynet med fjernvarme og er energimærket med karakteren ”D”.

Nørresundby er statistisk set en selvstændig by med 22.600 indbyggere (2017), men udgør et storbyområde med Aalborg på samlet 136.000 indbyggere (2017). Nørresundby ligger nord for Limfjorden og udgør områderne Lindholm, Nørre Uttrup og Bouet.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
352.884,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
980,-
Årlige driftsudgifter kr.
80.577,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
224,-
Pris i kr.
5.750.000,-
Afkast %
4,80 %
Kr./m²
15.972,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
360 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
954 m²

Faciliteter

Altan
Bad
Toilet
Parkering
Sadeltag
Terrasse
Udsigt
Køkken
Parkering
Bad
+Mere

Teknik

Fjernvarme
Tv

MARKEDSINDEX

NORDJYLLAND / Boligudlejning / - Jan2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK