SENEST SET
FAVORITTER

Hadsundvej 23, 9000 Aalborg

Sjældent udbudt investeringsejendom

10.300.000,-
6,13 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9813 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 6190832

Danske Bank som hovedlejer

Særdeles velbeliggende og markant erhvervsejendom indeholdende 2 erhvervslejemål og 2 beboelseslejligheder udbydes til salg.

De 2 erhvervslejemål er udlejet til henholdsvis Danske Bank og Markuskirken. Danske Bank har haft til huse i ejendommen igennem de seneste mange år først som ejer, og siden 2016 som Lejer i bygningen. Danske Bank lejemålet er udgør størstedelen af ejendommen med et areal på 841m² fordelt i stueplan og på 1.salen. Danske Banks lejekontrakt er uopsigelig frem til 30.11.2025. Det andet erhvervslejemål i ejendommen er udlejet til Markuskirken, og denne kan tidligst opsiges af Lejer til fraflytning pr. 31.03.2023.

Herudover forefindes der 2 beboelseslejligheder beliggende på ejendommens første sal. Begge lejligheder er p.t. tomme således køber selv kan disponere over disse efter overtagelse.

Der forefindes også større parkeringsområde på bagsiden af ejendommen med indkørsel fra Hadsundvej. Dette parkeringsområde deles med nabo Jyske Bank. For mere information kontakt Nordicals Aalborg.

Ejendommen er beliggende som en af de mest markante ejendomme centralt i Vejgaard med stor synlighed.

Ejendommen sælges uden ansvar for mangler af enhver art, såvel retlige som faktiske, dog bortset fra adkomstmangler. I tilfælde af adkomstmangel kan køber ikke kræve erstatning, men er alene berettiget til at hæve købet, for så vidt angår den eller de efter, som vanhjemmelen vedrører. Køber erklærer sig indforstået med ikke herudover at kunne gøre misligholdelsesbeføjelser gældende overfor sælger vedrørende købet, herunder retten til at hæve handlen, kræve afslag i prisen eller erstatning. Køber erklærer, at han i sin prisfastsættelse har taget højde for nærværende ansvarsfraskrivelse.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
795.028,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
787,-
Årlige driftsudgifter kr.
160.930,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
159,-
Pris i kr.
10.300.000,-
Afkast %
6,13 %
Kr./m²
10.198,-

Lokalet

Etage areal
1010 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1047 m²

Faciliteter

Parkeringsområde

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere