SENEST SET
FAVORITTER

Tostrupvej 41, 9230 Svenstrup J

Unikt boligprojekt

4.000.000,-
-0,12 %
Pris i kr. - Projekt Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9813 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 8191237

Boligudviklingsprojekt med mulighed for udvikling af 12-14 rækkehuse

Det tidligere erhvervsområde ved Andersens Maskinfabrik i Godthåb er udviklet til en ny bydel med parcelhusgrunde, rækkehuse og denne spændende industribygning. I lokalplan udviklet for området er den tidligere industribygning ønsket bevaret og konverteret til boligformål. Det er fabrikskvaliteterne i bygninger som ønskes bevaret, såsom murværket og vinduerne.

Intentionen med lokalplanen er at der skabes et miljø i området som åbner mulighed for fællesskaber på tværs af boligtyper. Mellem husene vil der være et gadeforløb med forhaver, så det er muligt at komme tæt på naboen. Der udlægges et større grønt rekreativt opholdsareal igennem området omkring det eksisterende vandløb, der skal bidrage til områdets rekreative værdi. En genåbning af vandløbet Døsebækken vil ligeledes være med til at sikre områdets kulturhistoriske fortælling.

Køber skal selv afholde alle udgifter i forbindelse med yderligere tilslutning til diverse forsyningsselskaber i forbindelse med et evt. kommende byggeri. Sælger har dog betalt en mindre del af tilslutningsafgift.

Godthåb er beliggende ca. 13 kilometer syd for Aalborg og er i dag sammenvokset med Svenstrup til et mere eller mindre sammenhængende byområde, med et stort fælles idrætsanlæg mellem byerne.

Forslag til anvendelse

Industribygning

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
0,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
0,-
Årlige driftsudgifter kr.
5.000,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
5,-
Pris i kr.
4.000.000,-
Afkast %
-0,12 %
Kr./m²
4.391,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
911 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1373 m²

Faciliteter

Opholdsareal

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere