SENEST SET
FAVORITTER

Nyholms Alle 21, 2610 Rødovre

Nyholms Allé 21 - Rødovre

5.600.000,-
10,18 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 32 83 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 956MS000624

Veldrevet investeringsejendom med attraktivt afkast

* Investeringsejendom med 8 erhvervslejemål
* Alle lejemål er udlejet
* Attraktivt afkast på ca. 10,18%
* Mindre lejemål med meget lav tomgangsrisiko
* Populært udviklingsområde
* Beliggende lige ved Motorring 3 / Roskildevej
* M2 pris kr. 7.865
* Udbudspris kr.5.600.000,-


Ejendommen
Grund 1395 m2. Ejendommen er beliggende på en 1395 m2 stor grund og opført i 1962. Den er løbende godt vedligeholdt og består af et samlet erhvervsareal på 712 m2. Ejendommen indeholder 8 lejemål (1 er ved at blive genudlejet). Der udlejes p-pladser på udenoms arealerne. Lejemålene anvendes til mindre kontor, klinik og autoværksteder.

Samlet udbud af Nyholm Allé 21, 28 og 30A:
Ejendommene er alle fuldt udlejet og med meget lav risiko for tomgang, da lejemålene bliver meget hurtigt genudlejet ved fraflytninger. Ejendommene er næsten alle opført i 1 plan og enkelte med kælder. Der er på nuværende tidspunkt 20 lejere i de tre ejendomme. Flere af lejerne betaler også for leje af p-pladser. Grundet beliggenheden i et område med en del autoværksteder og forhandlere, kan parkering være en udfordring, hvilket betyder høj værdi af de god udenoms arealer på netop disse ejendomme. Den årlige leje pr. m2 er ca. kr. 874, hvilket giver et godt potentiale i form af lejestigninger. Det nuværende lejeniveau er dog samtidig med til at sikrehurtig genudlejning.
Lejerne er en sammensætning af kontor, mindre håndværksvirksomheder og autoværksteder.
Ejendommen der udbydes er Nyholms Allé 21, 28 og 30A, der er beliggende lige overfor og ved siden af hinanden. Ejendommen udbydes og hver for sig.Beliggenhed
Ejendommen er beliggende i attraktiv erhvervsområde i Rødovre. Området er beliggende mellem den nye Irma by og Tårnvej, tæt ved Rødovrecentret. Indkørsel til området er fra Roskildevej, hvilket også betyder at man på denne beliggenhed, er utrolig tæt på tilkørsel til Motorring 3.~ Ydermere er man på denne beliggenhed midt i et udviklingsområde, hvor man kommer til at nyde godt af den planlagte letbane der skal følge Ring 3. Det er planlagt at letbanen åbner i 2025.~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Markedsdata
* Det samlede transaktionsvolumen i Danmark udgjorde i 2017 ca. 98,3 milliarder, hvoraf 58,7 % af dette var placeret i Region Hovedstaden.
* Der opleves større interesse for især internationale investorer, som søger at foretage investeringer i Danmark.
Alene i 2017 udgjorde internationale investorer ca. 40 % af transaktionsvolumen, og ca. 46 % i hovedstadsområdet.
* Den økonomiske vækst har været stigende i København siden 1993, i gennemsnit er Københavns BNP vokset med 2,6 %. På landsplan er Danmarks BNP i gennemsnit vokset med 1,7 % pr. år.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
733.600,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.030,-
Årlige driftsudgifter kr.
158.318,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
222,-
Pris i kr.
5.600.000,-
Afkast %
10,18 %
Kr./m²
7.865,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
712 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1395 m²

Faciliteter

Kælder
Parkering
Parkering

MARKEDSINDEX

KØBENHAVNS OMEGN / Lager & Produktion / - Maj2019

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere