SENEST SET
FAVORITTER

Ulrikkenborg Plads 11-12m, 2800 Kongens Lyngby

Andelsforening træder i frivillig likvidation

69.250.000,-
1,64 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3373 XX XX Se nummer
E-mail xx@engelvoelkers.com Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 155S8689

Engel og Völkers Commercial udbyder yderst velbeliggende boligudlejningsejendom i Lyngby, beliggende et stenkast fra Lyngby St.

Ejendommen rummer en masse spændende muligheder for udvikling, idet du UNDGÅR karensperioden da andelsforeningen frivilligt nedlægger sig selv og en del af ejendommen erfaringsmæssigt kan forventes frigjort således du kan istandsætte nu og udleje efter §5.stk 2. med det samme.

Beliggenhed
Uovertruffen beliggenhed og fremkommelighed er et af nøgleordene, når S-toget stopper så kort fra hoveddøren, og når Lyngby Storcenter, Magasin og hovedgaden ligger i gåafstand lige på den anden side af skinnerne med bl.a. caféer, shopping og biograf samt indkøbsmuligheder få minutters gang til Lyngby Hovedgade.

Om ejendommen
Ejendommen er en klassisk udlejningsejendom fra 1933, der består af 6 opgange. Facaderne er udført i blankt murværk i røde mursten med blokstensforbandt og mørtelfuger samt pudset sokkel. Vinduerne er udført som malerbehandlet træ/alu vinduer med 2-lags glas og er fra år 1999. Hovedtrapperne i ejendommen består af halvsvingstrappe i træ med linoleumsbelægning. Indgangsparti er udfør med terrazzo. Køkkentrapperne er udført som trætrapper. De fælles gennemgange til gårdens miljø er udført med en belægning. Fra gården er der adgang til gårdtoilet og ejendommens fællesvaskeri med Miele-industrimaskiner.

Udviklingsmuligheder
Sælger har gennem entreprenør tidligere undersøgt mulighederne for at etablere 12 lejligheder på en ny etage på eksisterende bygning, via en planmæssig forespørgsel. Som led i en evt. godkendelse, skal der etableres parkeringspladser i overensstemmelse med den i kommuneplanen angivne parkeringsnorm, samt opholdsarealer i overensstemmelse med krav fastsat efter BR 18. Grundens størrelse gør det bør undersøges om der kan ske etablering at p-pladser i forbindelse med evt. udviklingsmulighed. Ejendommen er omfattet af parkeringsfondens afgrænsning i overensstemmelse med Økonomiudvalgets beslutning, hvorfor det bør undersøges om parkeringsfonden kan anvendes som alternativt til etablering af parkeringspladser på ejendommen. Foruden også potentiale med konvetering af de 2 erhvervsenheder til boligformål, således disse vil være omfattet af fri lejefastsættelse.

Forslag til anvendelse

Udlejningsejendom
Boligudlejningsejendom

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
2.120.385,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
993,-
Årlige driftsudgifter kr.
979.079,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
458,-
Pris i kr.
69.250.000,-
Afkast %
1,64 %
Kr./m²
32.420,-

Lokalet

Etage areal
2136 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1735 m²

Faciliteter

Indgangsparti
Opholdsareal
Parkeringsplads
Terrazzo

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
KØBENHAVNS OMEGN / Boligudlejning / - Jan2023

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere