SENEST SET
FAVORITTER

Grønnevej 48-50, 2830 Virum

Velbygget blandet ejendom

40.000.000,-
3,45 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3330 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 18100544

med mulighed for tilbygning

•Pæn rødstensejendom synlig fra Virum Torv
•Godt mix af boliger og erhverv
•8 boliger og 4 kendte detailbutikker samt flot tandlægeklinik
•Moderate lejeniveauer
•Tilbygningsmuligheder

Ejendommen, som er opført i 1936, er meget velbeliggende i umiddelbar nærhed af S-togsstation samt Virum Torv med mange indkøbsmuligheder, herunder flere supermarkeder. Ejendommen er beliggende i Virum på kanten til Holte.

Foran ejendommen er etableret 14 p-pladser, hvilket er et aktiv for såvel ejendommens butikker som erhvervs- og boliglejerne.

Ejendommen omfatter 8 velindrettede lejligheder, som er beliggende på 1. og 2. sal. Lokalerne i gadeniveau er udlejet til en chokoladeforretning med produktion, ergoterapeut, frisør samt tandlæge- og fodklinik. 3 af lejerne har desuden lejet en del af kælderen. Den veludstyrede tandlæge- og fodklinik er placeret i en lav, ”selvstændig” bygning, der er indrettet med alt til tandlægefaget hørende udstyr. I høj, tør kælder med indvendig nedgang fra klinikken er indrettet personalefaciliteter som køkken, personalerum, kontor og lager. Alt fremtræder i god stand.

Ejendommen er forsynet med 2 trappeopgange, hvorfra der er adgang til samtlige boliger samt erhvervene i stueetagen. Trappeopgangene går fra gadeniveau til loftet og fremtræder med linoleumsbeklædte trin, lyse vægge og lofter. Et vinduesbånd i hele trappens længde giver fine lysforhold.

Boligerne, som er hhv. 2, 3 og 4-værelses lejligheder, fremtræder i rigtig god stand med pæne køkkener, og badeværelser med brusebad eller badekar.
Herudover har 3 lejligheder adgang til egen altan.

I kælderen er udover den udlejede del indrettet pulterrum til beboerne samt nogle fælles rum til cykler og barnevogne. Herudover er ejendommens varmecentral beliggende i kælderen.

Loftet er frit for alle former for opbevaring. Tagstenene er understrøget med cement. Etageadskillelsen ned til øverste boligetage er isoleret.

Arealet bag ejendommen er til dels udlagt til velpasset haveanlæg med legeplads til brug for ejendommens beboere samt et større ralbelagt område til parkering. Herudover er på gårdspladsen placeret 3 garager, som er udlejet.

Der foreligger et tagprojekt, idet sælger har fået afslag på ansøgning om tilladelse til at lægge en etage mere på ejendommen, således at ejendommen får samme højde og antal etager som genboejendommen.

Sælger har endvidere fået foreløbig afslag på at opføre en bygning til et lægehus i 2 plan på ca. 250 m² i hvert plan. Umiddelbart er der en byggemulighed på grunden, spørgsmålet er blot, hvordan den skal udnyttes. Flere boliger kunne også være en mulighed. Men uanset hvilken form for projekt, man måtte ønske at gå i gang med, skal Lyngby Tårbæk Kommune give tilladelse.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
1.916.712,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.713,-
Årlige driftsudgifter kr.
554.921,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
496,-
Pris i kr.
40.000.000,-
Afkast %
3,45 %
Kr./m²
35.746,-

Lokalet

Etage areal
1119 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1945 m²

Faciliteter

Altan
Badekar
Haveanlæg
Kælder
Parkering
Pulterrum
Køkken
Lager
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
KØBENHAVNS OMEGN / Boligudlejning / - Maj2023

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere